İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

belki de bir süre kullanımda alışırım bilemiyorum. Demek ki ondan bluetooth earbuds dahil hiçbir kulaklığa ısınamamışım

bana 3 k civarı geldi puanları v.s katarsak.
ben bundan önce gampower fujın kullanıyordum kablolu olduğu için düşük sestede yüksek sestede bunu geçiyor biraz eq ayarı yapıp alışmak lazım diye düşünüyorum eq ayarlarında hazır ayarlar var farklı kullanıcılara ait onları kullanabilirisniz

Mchose s9 (x9'a göre müzik performansı daha yüksek ama belirgin fark olmadığı söyleniyor) ve n9 pro'yu ikisini de kullanan yabancı bir youtubera sordum, fps ve müzik içinde n9 pro yu daha çok beğendiğini söyledi bende onu sipariş ettim. X9'un 2.7k dan 3.5k ya yükselmesi de soğutan bir sebep oldu. SWAR kodu ile n9 2.9k oluyor
Teşekkürler hocam, N9'u ben de swar kodu ile aldım 2 haftadır bekliyorum 5 şubat görünüyor sitede kargo için.

Dostlar merhaba , tavsiyeleriniz üzerine X9'u aldım gerçekten fiyatına göre oldukça iyi, ama orijinal uygulamanın eq ayarlarıyla bazı kısımlarda ses oldukça eksik hissettiriyordu. Redditte şöyle bir konu buldum :
En sondaki arkadaş FXSOUND adında bir equalizer önermiş , indirip denedim gerçekten sonuç inanılmaz. Orijinal uygulamanın eqsu yerine kesinlikle indirip denemenizi tavsiye ederim , kulaklık resmen canlandı potansiyelini ortaya çıkardı.

Benim yaptığım ayalar şuanlık şu şekilde : https://snipboard.io/6NgRdq.jpg

Normalde pek forumlara yazı yazmam , ama bu kulaklığı alan her arkadaşın kesinlikle denemesi gerekiyor uygulamayı. Ayarlarla çok uğraşmadım, dileyen biraz daha kurcalayıp daha iyi bir ses çıkartabilir. Ayrıca kulaklığın son sesinin oldukça az olduğunu söyleyen arkadaşlara da katılıyorum, bu uygulama son sesi de inanılmaz derecede arttırdı.
bu arada uygulama cidden fark yaratıyor hiçbir ayar yapmadan bile aradaki ses farkı anlaşılıyor zaten microsoft storeden indirilen bir uygulama zararı olcanı sanmıyorum

belki de bir süre kullanımda alışırım bilemiyorum. Demek ki ondan bluetooth earbuds dahil hiçbir kulaklığa ısınamamışım

bana 3 k civarı geldi puanları v.s katarsak.
tamamen alışmakla alakalı bir durum cloud 2 kabloludan geçtim ilk defa kablosuz kulaklık kullanıyorum ses azalması gayet normal ve kalite bakımından da farklılık gösteriyor 2 gün bunu kullandım geçen gün de cloud 2 taktım cloud 2 çöp gibi ses vermeye başladı öyle geldi bana yani o yüzden zamanla düzelir alışırsın

Arkadaşlar eğer benim gibi soundpadde sıkıntı yaşayan varsa sebebi bu arkadaş. Aygıt yöneticisinden bulup siliyorsunuz. Bu Media auido, Mchose yazılımına giriş yapınca aktif oluyor. Kaldırsanız bile uygulamaya giriş yapınca tekrar aktif oluyor o yüzden yazılıma giriş yapmamanız gerek. Zaten bir eq ayarı var başkada pek bir şey yok yazılımda kullanma ihtiyacı duymuyorum sıkıntı yaşayıp kafayı yiyen arkadaş varsa diye bilgilendirme amaçlı yazdım.

Ekler

• 1000088218.webp
    1000088218.webp
    93 KB · Hit: 38
tamamen alışmakla alakalı bir durum cloud 2 kabloludan geçtim ilk defa kablosuz kulaklık kullanıyorum ses azalması gayet normal ve kalite bakımından da farklılık gösteriyor 2 gün bunu kullandım geçen gün de cloud 2 taktım cloud 2 çöp gibi ses vermeye başladı öyle geldi bana yani o yüzden zamanla düzelir alışırsın
Güncelleme yapayim, oyunlarda alıştım.
5-6 saat kullandığından bu sabah baş ağrısıyla kalktım. Seslere karşı biraz hassasim. Bugun de kullanacağım bakalım

Güncelleme yapayim, oyunlarda alıştım.
5-6 saat kullandığından bu sabah baş ağrısıyla kalktım. Seslere karşı biraz hassasim. Bugun de kullanacağım bakalım
Rahatlık konusunda ne iyi ne kötü deri pedleri kullanıyosanız kumaş olanları takın bana daha rahat geldi onları kullanıyorum

valorant cs go gibi oyunlar için ekolayzır ayarlarınız nedir ben bir türlü istediğim ayarı yakalayamadım. ses kasamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de buradaki ayarları nasıl yapmalıyız arkadaşlar

Ekler

• Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    65.2 KB · Hit: 43
valorant cs go gibi oyunlar için ekolayzır ayarlarınız nedir ben bir türlü istediğim ayarı yakalayamadım. ses kasamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de buradaki ayarları nasıl yapmalıyız arkadaşlar
1. Sayfada konu sahibinin ayarı var hocam ben ordaki ayarlı kullanıyorum gayet iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,822
Üyeler
189,734
Son üye
Cengiz.turk
Geri