1600 tl'ye gamesir nova lite alınır mı?

Gamepower force daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hurda diyen bilmiyor veya duvardan duvara vurmuş
gamepower force neden daha iyi?
Beklentini ayarlarsan üzmez. Benim pek bayıldığım bir ürün değil ama fiyatı dahilinde değerlendirmek lazım.
yani daha önceden hiç gamepad kullanmadım o yüzden bir şey beklediğimi söyleyemem.

Gamepower force daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hurda diyen bilmiyor veya duvardan duvara vurmuş
gamepower öneren adamla bu konuyu konusmam bile.
adamın ruhu ucuzcu ya. monitör konusundada en iyi marka ktc yazıyordu bu eleman.

hocam yani yabancı forumlarda bile bu konuya sitem etmiş herkes. cyclone gibi pahalı kollara premium malzeme kullanıyorlar. hatta yapay zekaya sorun bunu, chatgpt bile bu olaya değiniyor.
yani hepsine premium malzeme koysa bu mantıkla hepsini cyclone fiyatına satması lazım zaten

hocam yani yabancı forumlarda bile bu konuya sitem etmiş herkes. cyclone gibi pahalı kollara premium malzeme kullanıyorlar. hatta yapay zekaya sorun bunu, chatgpt bile bu olaya değiniyor.
ds 5 kullanan biri olarak malzeme kalitesi ve hissiyatı bana gayet iyi geldi açıkçası o yüzden şaşırdım

1500-1800TL bütçeyle uygun fiyatlı gamepad listesini aşağıya bırakıyorum benim burada şahsi önerim Claw's Tactical Combat olur ama diğerlerine de göz gezdirebilirsin.

• Gamepower Force
• Gizala GZL-01
• Secuzi LG-3601
• Claw's Tactical Mortal
• Claw's Tactical Combat
• Fantech Shooter III
• BIGBIGWON Aether
• GameSir Nova Lite
• GameSir Tegeneria Lite
• Machenike S3

Gamepower Force da alınabilir bütçe 2000 olursa Throne Tacticle da alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,189,217
Üyeler
188,720
Son üye
Mehmet Yıldız54
Geri