Tlou part1 fitgirl torrent dosyası kırmızı virüs hatası

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
dediğin gibi farklı klasörde bu tarz şeyleri kurup onda dışlama yapmaya çalışıyorumda kaspersky üzerinden yapılışını bulamadım. kendi sayfasında yapılış yöntemi var fakat eski olduğu için ordaki bazı seçenekler bende çıkmıyor o yüzden beceremedim yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca bu uacyi kapattım o yeterli olmadı mı bu tarz hatalar için. torrent şimdilik kalsın tek seferde yaptığı için bana hitap ediyor tam :D
Yok dışlamadan bahsetmiyorum klasörün adından bahsediyorum xd arat anlarsın.

Yok dışlamadan bahsetmiyorum klasörün adından bahsediyorum xd arat anlarsın.
1770002813324.webp

@GUSE hocam herşeyi kurdum böyle bir hata veriyor sorun nedir nasıl çözerim biliyor musun?

1770037280217.webp

Crack dosyasını silmiş defender, crack dosyasını bulamıyor oyun

defender ve kasperi durdurup setup exeyi tekrar kuruyorum o zaman
C/D/E artık ne adlandırmışsın gir bir tane klasör oluştur benim gibi kaspersky ayarlarına girip dışlama ekle o klasörü seç orda çıkarıp orda oyna.

Oyunu silip defender ve başka ne varsa kapatın hocam, bir de dil dosyalarını boş yere indirmeyin hepsini, torrent eklerken oradan English ve varsa Turkish seçmeniz yeterli, boşa yer kaplamasın

Ne dodi ne fitgirl rahmetli xatab'ın sitesini kullanın. Kurulum yok son güncellemeleri aktif takip eden düzgün pirate abilerden biriydi. Şimdi adını yaşatıyorlar 🌹

C/D/E artık ne adlandırmışsın gir bir tane klasör oluştur benim gibi kaspersky ayarlarına girip dışlama ekle o klasörü seç orda çıkarıp orda oyna.
hocam dediğim gibi çok kurcaladım tarayıcıdanda araştırdım bu dışlama muhabbetini ama beceremedim. şimdi komple kasperskyı durdurdum tekrar kuruyorum setupexeyi öyle çözülür umarım

Ne dodi ne fitgirl rahmetli xatab'ın sitesini kullanın. Kurulum yok son güncellemeleri aktif takip eden düzgün pirate abilerden biriydi. Şimdi adını yaşatıyorlar 🌹
herkes farklı bişey öneriyor gelde çık işin içinden :D

Oyunu silip defender ve başka ne varsa kapatın hocam, bir de dil dosyalarını boş yere indirmeyin hepsini, torrent eklerken oradan English ve varsa Turkish seçmeniz yeterli, boşa yer kaplamasın
hocam setup exeyi dediğiniz gibi sadece türkçeyi seçip kuruyorum şuan defender ve kasper de kapalı umarım hata vermez artık valla sıkıldım

sadece türkçeyi seçmeme rağmen tahmini bekleme süresi yine 1 saat küsür yazıyor :D nasıl hiç fark etmedi anlayamıyorum

Son düzenleme:
hocam dediğim gibi çok kurcaladım tarayıcıdanda araştırdım bu dışlama muhabbetini ama beceremedim. şimdi komple kasperskyı durdurdum tekrar kuruyorum setupexeyi öyle çözülür umarım

herkes farklı bişey öneriyor gelde çık işin içinden :D

hocam setup exeyi dediğiniz gibi sadece türkçeyi seçip kuruyorum şuan defender ve kasper de kapalı umarım hata vermez artık valla sıkıldım

sadece türkçeyi seçmeme rağmen tahmini bekleme süresi yine 1 saat küsür yazıyor :D nasıl hiç fark etmedi anlayamıyorum
Benim özel mesajım açık sen bana yaz bakayım sana işin inceliklerini öğreteyim :D

fitgirlin orj sitesinden indirdiysen sıkıntı cıkmaz. daha iki gün önce modern wwarfare ıı indirdim fitgirlden. discord_game.sdk diye bi hatayı defender kaldırıp duruyodu. Tehdit geçmişi sekmesinden geri yükle dediğimde çözülmüştü. Belki bu şekil basit bi çözümü vardır sizin sıkıntınızında.

1770038761354.webp

Hazır konu fitgirl den açılmışken bende bi soru sorayım belki bilen çıkar. Fitgirl den indirdiğimiz torrent dosyaları nedense stabil bi hızda düzgün şekilde indirilmiyo. Bunu qbittorent uygulamasında Ubuntu Torrent indirerek hızımda bir sıkıntı olmadığını kesinleştirdim. Fitgirlin torrent dosyalarını daha hızlı indirme yolu var mı sizce? 500 mgbit internetten maksimum 100mgbt şeklinde yararlanabiliyorum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,693
Üyeler
188,638
Son üye
dexocan
Geri