Jahrein, Gamer Derneği Kuruyor !

Ne hesabını kapatmışlar onu anlamadım. Ekşi dediğin yer tımarhane gibi bir şey, onlara inanıyorsan ne diyim sana allah akıl fikir versin. Orada yazan hiçbir şeye güvenmem. Kavga ettiği kişilerin çoğu terör örgütü sempatizanı oluyor, aksine hiç denk gelmedim. Kürt ırkçılığından kastın buysa bence haksızsın. Varsa ırkçılık yaptığını düşündüğün birileri önce o hesaplarını incele bence.

Yav aga hadi ya yorma. Jahrein yapmazsa kim yapacak? Hepsi ılık g*tlü muhalif. Kendine dokunana kadar ses çıkarmayan, kazara ünlü olmuş adamlar mı? Kim para yakacak bunun için? Kimin kaynağı var o kadar, bir o kadar da yürek. Bu arada Nötral aday ne? İlk defa mı cümle içinde kullandın?
Kılıçdaroğlu yapacak. Başka kim yapacak kardeşim? :D

Oyu toplamanın en iyi yolu Z kuşağını arkana almaktır. sjsjdhdjsj

Ne hesabını kapatmışlar onu anlamadım. Ekşi dediğin yer tımarhane gibi bir şey, onlara inanıyorsan ne diyim sana allah akıl fikir versin. Orada yazan hiçbir şeye güvenmem. Kavga ettiği kişilerin çoğu terör örgütü sempatizanı oluyor, aksine hiç denk gelmedim. Kürt ırkçılığından kastın buysa bence haksızsın. Varsa ırkçılık yaptığını düşündüğün birileri önce o hesaplarını incele bence.
Kürt ırkçılığından şikayet edenler jahistanın 4 gün önceki videosunu izleyebilir ortalara doğru bu konuda hakkında konuşan bir arkadaş geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

jahrein çokta ciddiye alınacak biri değil sürekli sağa sola saldırıp duruyor ama daha faydasının dokunduğu tek bir konu yok.
Lanet olsun ki haksız olduğu bir konu görmedim ya xd var tabii ki ama %99'unda salladığı kişilerin ne iğrenç kişiler olduğu ortaya çıkıyor.

cevap vermiştim

cevap vermiştim

Yazdığında analiz mi yaptın ne yaptın belli değil hocam, çok farklı telden çalıyorsun sen. Yazdığının konu ile alakasını da çözemedim. Bi korelasyon yok arada hiç bir şey yok. Boş ver konuyla alakalı değil zaten kapat meseleyi. Konuyu amacından saptırmayalım.

en son yayıncı derneği de kuruyordu ondan önce de sözde parti kurup milletvekili olacaktı ne dese yarım bırakıyor çok da güvenmemek lazım
evet dediğim gibi anlık olarak dernekten de caymış bulunmakta. bu adama güvenim kalmadı gençlerin umudunu sömürüp sömürüp duruyor izleyebilirsiniz ama inanmaktan vazgeçin.ben izliyorum şahsen eğlenmek için arada ama inanmıyorum boşa ümitlenmeyin yani :D

Geri