Asker hattı almak ve iptal etmek

Vemoxis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
360
Nisan ayında bedelli olarak bir aylığına askere gideceğim. Kendi hattimi sokmak gibi bir amacım yok zaten bir aylığına gideceğim için asker hattı almayı planlıyorum.

Gördüğüm kadarıyla Vodafone ve Türk telekom'dan bu hizmetleri artık verilmiyormuş. Sadece Turkcell'de veriliyor sanırım. Ben bu hattı almak için nasıl bir yol izleyebilirim ve ücretli mi bu hat ne kadar konuşup SMS atabiliyorum ve işim bittiğinde de hattimi rahatça e-Devlet üzerinden kapatabiliyor muyum bu konularda bilgisi olan var mı?

Küçüklükten beri aynı hattı kullandığım için babamın üzerine benim hattım ve faturalı bir hat olduğu için kendi hattimi faturasıza geçirip ardından asker hattına geçirmek istemiyorum sıfırdan yeni bir hat almak istiyorum. İşim bittikten sonra da bu hattı kapatmak istiyorum.

İnan bakmıyorlar. Asker hattı saçmalık. Tuşlu telefona kendi hattını tak gir.
Asker hattını açtırsan sadece 10 kişiyi arayabileceksin onu da Turkcell bayiiden kaydettirmen lazım. Mesai saatlerinde de arama yapamayacaksın.

Hiç sorun olmuyor hocam tuşlu telefona kullandığın hattı tak git ben öyle yaptım hiç sorun olmadı. Daha yeni gittim bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,853
Üyeler
189,171
Son üye
cage*
Geri