bencede bu seviyede yok, 30k olan için söylüyorum diğerlerine bakmadımBen de konuyu acarken emin olamadim ama 30 bin 3 but seviyede sistem yok ya da ben gormedim
zor hocam artık, yani 20kya sınırsız ben alırım heralde :/ geçen sene vatanda 19 filandı anında bitiyordu4060 sistem 20-25k falan olsa kabul görürdü.
Hocam 55 bine bir zahmet sadece ekran karti almayin açiklamada hata olmuş 5070 li sistemler düşüyor 53 seviyelerine onu kastetmiştimhocam sadece 5070 alıp bakışacak mı, tamam fırsat çok iyi değil de sizin dediğinizde kıstas alınacak türden değil.
Eleştiren arkadaşlar alternatif sunamamış zaten. Son aylardaki artışlardan habersizler sanırım. Fırsat iyi bu fiyatlara başka yok piyasada.
Abartma istersen kral 2 hafta önce vatanda bu fiyattaydi sürekli indirime giriyor boyle sistemler vatanda olsun olsun biraz daha zam gelsin 4xxx serisi alana kadar 2-3 fazla vermek daha mantikliEleştiren arkadaşlar alternatif sunamamış zaten. Son aylardaki artışlardan habersizler sanırım. Fırsat iyi bu fiyatlara başka yok piyasada.