Çözüldü✓ Anycubic 3d yazıcı alınır mı ?

Bambu lab p1s veya creality k1c+cfs bakabilirsin. K1C tek başına renkli gelmiyor cfs alıp upgrade yapman lazım. Normalde kapalı kutu tasarımı olsa en F/p cihaz cobra S3 olur ama maalesefki durum ortada.
Hocam ilk 2 ürün çoklu renk değil ama cobra s3 nasıl ucuz geldi bana

Hocam ilk 2 ürün çoklu renk değil ama cobra s3 nasıl ucuz geldi bana
Cobra S3 güncel ve hızlı bir model normalde üst modellerde böyle hız var ama hata durumu nedir detaylı bir fikrim yok. Almadan önce detaylı inceleme bakmanı tavsiye ederim. Cubyc tasarımda olmadığı için bunun bilincinde olarak alın.

Cobra S3 güncel ve hızlı bir model normalde üst modellerde böyle hız var ama hata durumu nedir detaylı bir fikrim yok. Almadan önce detaylı inceleme bakmanı tavsiye ederim. Cubyc tasarımda olmadığı için bunun bilincinde olarak alın.
Cubyc ne oluyor tam olarak hocam

Ha anladım hocam sanırım bana fark etmez ya baskı yaparken kedileri odadan çıkarırım onun dışında bir sorun oluşturur mu
Onun dışında sorun yok düzenli bakım ve temizlik yapsan yeterlidir.

Onun dışında sorun yok düzenli bakım ve temizlik yapsan yeterlidir.
Alın diyor musunuz yani hocam fiyatı da makul geldi 24k baskı ölçüleri de fena değil cubcy dışında kobra s1 arasında çok fark var mı

Alın diyor musunuz yani hocam fiyatı da makul geldi 24k baskı ölçüleri de fena değil cubcy dışında kobra s1 arasında çok fark var mı
Bazı noktalarda S1 den iyi. Almanız için sorun görmüyorum hayırlı olsun diyelim.

Bazı noktalarda S1 den iyi. Almanız için sorun görmüyorum hayırlı olsun diyelim.
Kobra 3 modelini dün aldım yaklaşık 1 saatte kurulumunu tamamladım ve masamın aşırı sallanmasına rağmen örnek çizimleri baya güzel yaptı bugün internetten model indirip basmayı deneyeceğim tek renk ile yardım ve önerileriniz için teşekkür ederim

Ekler

• 9214.webp
    9214.webp
    296.6 KB · Hit: 6
Kobra 3 modelini dün aldım yaklaşık 1 saatte kurulumunu tamamladım ve masamın aşırı sallanmasına rağmen örnek çizimleri baya güzel yaptı bugün internetten model indirip basmayı deneyeceğim tek renk ile yardım ve önerileriniz için teşekkür ederim
Rica ederim. Eğer ileride karbon filament ile baskı yaparsanız yorumunuzu bekliyorum.

Rica ederim. Eğer ileride karbon filament ile baskı yaparsanız yorumunuzu bekliyorum.
Hocam baya ilerde olur sanırım ya şimdi pla ile basıyorum abs basılmıyormuş destekliyor ama kabin olmadığı için olmuyormuş karbonu bilmiyorum ne farkları var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,572
Üyeler
188,781
Son üye
Hayreet
Geri