5060Ti 8GB piyasası ne ki? Normal satmış bence.Zarar ettin. Geçmiş olsun.
15k+ 1660 super 3.5 4k yani 18.5 19k ya satmış oldu.Zarar yok.Fakat niye model düşüldü onu anlayamadımZarar ettin. Geçmiş olsun.
Hocam sistem toplayacam diye almıştım sistem işi yalan olunca elimden çıkartayım dedim 1660 superi de satıcam gene.15k+ 1660 super 3.5 4k yani 18.5 19k ya satmış oldu.Zarar yok.Fakat niye model düşüldü onu anlayamadım
1660 süperi satacaksan mantıklı olmamış. Gereksiz uğraş.Hocam sistem toplayacam diye almıştım sistem işi yalan olunca elimden çıkartayım dedim 1660 superi de satıcam gene.
Nakit 5060 ti'a çok ölü teklif geliyordu bende onla uğraşacağıma düşük kartı satmak daha kolaydır diye düşündüm.1660 süperi satacaksan mantıklı olmamış. Gereksiz uğraş.
Şimdi baktım da 1660super piyasası 5k olmuşHocam sistem toplayacam diye almıştım sistem işi yalan olunca elimden çıkartayım dedim 1660 superi de satıcam gene.
Evet nakit olarak para çıkartmak zor o yüzden düşük modeller daha çabuk gider.Nakit 5060 ti'a çok ölü teklif geliyordu bende onla uğraşacağıma düşük kartı satmak daha kolaydır diye düşündüm.
Bende sahibinden fiyatına göre iyi gibi düşündümŞimdi baktım da 1660super piyasası 5k olmuşgayet okey.Gpu world facebook sayfasında ki ilanlara göre fiyat söyeldim