Kasam Durmadan Mavi ekran alıyor

Moxxie

80+
Reaksiyon skoru
31
Selamlar dostlar sadece valorant ve lol oynuyorum ama bilgisayarım olur olmadık yerde mavi ekran yiyor kendi kendine bazen oyunu açarken bazen oyun sadece oyun arkada açıkken bazen sadece oyun bile açık değilken OCCT üzerinden tüm testleri yaptım yapabilceğim hiçbirinde mavi ekran yemedi ekran kartı 55 derece civarında işlemcide 70 derece civarında kalıyor. yardımcı olabilecek kimse var mı kaç kere format atmayı denedim düzelmiyor.

3060TI
i5 12400f
16gb ram
PSUm 700watt FSP 80plus

Selamlar dostlar sadece valorant ve lol oynuyorum ama bilgisayarım olur olmadık yerde mavi ekran yiyor kendi kendine bazen oyunu açarken bazen oyun sadece oyun arkada açıkken bazen sadece oyun bile açık değilken OCCT üzerinden tüm testleri yaptım yapabilceğim hiçbirinde mavi ekran yemedi ekran kartı 55 derece civarında işlemcide 70 derece civarında kalıyor. yardımcı olabilecek kimse var mı kaç kere format atmayı denedim düzelmiyor.

3060TI
i5 12400f
16gb ram
PSUm 700watt FSP 80plus
vanguard i kapatıp PC Yi normal farklı oyunlarda denermisin

Genelde ram kaynaklı oluyor.
OCCT üzerinden ramleri test ettim ama mavi ekran almadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vanguard i kapatıp PC Yi normal farklı oyunlarda denermisin
hocam vanguard dan dolayı oluyorsa dediğim gibi 3 kere falan formatladım pcyi sorun devam ediyor vanguardla çakışıyorsa sistem parçaları atayım çöpe bu kasayı başka oyun oynamıyorum zaten .D

OCCT üzerinden ramleri test ettim ama mavi ekran almadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam vanguard dan dolayı oluyorsa dediğim gibi 3 kere falan formatladım pcyi sorun devam ediyor vanguardla çakışıyorsa sistem parçaları atayım çöpe bu kasayı başka oyun oynamıyorum zaten .D
Ramleri tek tek deneyin hocam. TEST programlari her zaman doğruyu göstermiyor malesef. Olay goruntuleyicisinde hata kodu 41 se genelde ram oluyo

ssd-ram-psu sorun bu üç donanımda olabilir. imkan varsa başka parçalar takarak dene

pc yi yeni aldığımda sürekli mavi değil ama siyah ekran alıyordum rami değiştim sorun çözüldü

Geri