hala aynı düşünüyorum o paraya gider samsung alırım iphone alırım bu fiyata bu telefon rezalet olmuşçinli telefonlara 1500 -2000 dolar vericez deseler 10 yıl önce tokatlarlardı forumlarda.
hala aynı düşünüyorum o paraya gider samsung alırım iphone alırım bu fiyata bu telefon rezalet olmuşçinli telefonlara 1500 -2000 dolar vericez deseler 10 yıl önce tokatlarlardı forumlarda.
yanlış anlaşılmasın çinli telefonlar para etmez demiyorum ama samsung ve iphone nin amiral gemileri fiyatında çıkınca anlamı kalmıyor özellikleride farksız aşırı bir fark yokhala aynı düşünüyorum o paraya gider samsung alırım iphone alırım bu fiyata bu telefon rezalet olmuş
Sürgün ederlerdiçinli telefonlara 1500 -2000 dolar vericez deseler 10 yıl önce tokatlarlardı forumlarda.
3-4 ay içerisinde çıkarArkadaşlar Honor 400 serisinin yeni modeli ne zaman çıkar acaba ?
s25u ile x200 pro kameraları arasında normal kullancı için fark neredeyse yok.yanlış anlaşılmasın çinli telefonlar para etmez demiyorum ama samsung ve iphone nin amiral gemileri fiyatında çıkınca anlamı kalmıyor özellikleride farksız aşırı bir fark yok
hocam benim aradığım şey 1 tane fotoğraf çekeyim 1x şekilde zoom yapmadanSürgün ederlerdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3-4 ay içerisinde çıkar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
s25u ile x200 pro kameraları arasında normal kullancı için fark neredeyse yok.
ikiside güzel çekiyor.
yok dslr kalitesi yok film modu falan boş.
büyütmede megapiksel iş yapar ama aşırı fazla büyütmeyeceksen iphone nin kide sırıtmazhocam benim aradığım şey 1 tane fotoğraf çekeyim 1x şekilde zoom yapmadan
galeriye gittiğimde o fotoğrafı büyüttüğümde detayları kaybolmasın istiyorum
200 mp samsung s25 ultra kamerası mı daha iyi iş yapar yoksa 48-50 mp iphone kamerası mı
ekosistem olduğu için farklı markalardan hiç düşünme şansım yok
%500büyütmede megapiksel iş yapar ama aşırı fazla büyütmeyeceksen iphone nin kide sırıtmaz
o zaman samsung al 200mp önemli orda%500
14 pro max kamerası yetersiz hissettirmişti
BEnde öyle düşünüyorum ya samsung yada hiçbirü usdaAğır androidciyim ama noluyoruz aga 80-90 bin liralara honor, oppo, poppo falan 3 gün sonra 40-50K etmeyecek cihazlara bu paralar verilmez. Bu paralara gidin iphone 17 pro alın en azından 3 gün sonra çöp muamelesi görmez, değerini korur.