🔥İndirim HONOR MAGİC 8 PRO FİYATI AÇIKLANDI 76999TL

çinli telefonlara 1500 -2000 dolar vericez deseler 10 yıl önce tokatlarlardı forumlarda.
hala aynı düşünüyorum o paraya gider samsung alırım iphone alırım bu fiyata bu telefon rezalet olmuş

Arkadaşlar Honor 400 serisinin yeni modeli ne zaman çıkar acaba ?

hala aynı düşünüyorum o paraya gider samsung alırım iphone alırım bu fiyata bu telefon rezalet olmuş
yanlış anlaşılmasın çinli telefonlar para etmez demiyorum ama samsung ve iphone nin amiral gemileri fiyatında çıkınca anlamı kalmıyor özellikleride farksız aşırı bir fark yok

çinli telefonlara 1500 -2000 dolar vericez deseler 10 yıl önce tokatlarlardı forumlarda.
Sürgün ederlerdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar Honor 400 serisinin yeni modeli ne zaman çıkar acaba ?
3-4 ay içerisinde çıkar

yanlış anlaşılmasın çinli telefonlar para etmez demiyorum ama samsung ve iphone nin amiral gemileri fiyatında çıkınca anlamı kalmıyor özellikleride farksız aşırı bir fark yok
s25u ile x200 pro kameraları arasında normal kullancı için fark neredeyse yok.
ikiside güzel çekiyor.
yok dslr kalitesi yok film modu falan boş.

Sürgün ederlerdi

3-4 ay içerisinde çıkar

s25u ile x200 pro kameraları arasında normal kullancı için fark neredeyse yok.
ikiside güzel çekiyor.
yok dslr kalitesi yok film modu falan boş.
hocam benim aradığım şey 1 tane fotoğraf çekeyim 1x şekilde zoom yapmadan
galeriye gittiğimde o fotoğrafı büyüttüğümde detayları kaybolmasın istiyorum
200 mp samsung s25-s26 ultra kamerası mı daha iyi iş yapar yoksa 48-50 mp iphone kamerası mı
ekosistem olduğu için farklı markalardan hiç düşünme şansım yok

hocam benim aradığım şey 1 tane fotoğraf çekeyim 1x şekilde zoom yapmadan
galeriye gittiğimde o fotoğrafı büyüttüğümde detayları kaybolmasın istiyorum
200 mp samsung s25 ultra kamerası mı daha iyi iş yapar yoksa 48-50 mp iphone kamerası mı
ekosistem olduğu için farklı markalardan hiç düşünme şansım yok
büyütmede megapiksel iş yapar ama aşırı fazla büyütmeyeceksen iphone nin kide sırıtmaz

Ağır androidciyim ama noluyoruz aga 80-90 bin liralara honor, oppo, poppo falan 3 gün sonra 40-50K etmeyecek cihazlara bu paralar verilmez. Bu paralara gidin iphone 17 pro alın en azından 3 gün sonra çöp muamelesi görmez, değerini korur.
BEnde öyle düşünüyorum ya samsung yada hiçbirü usda

Seneye minimum %50 değer kaybedecek, adını çoğu kişiye henüz duyuramamış, 2 aya 5 tane muadili çıkacak çin modeline 80K para bağlamak akıl işi değil.
İleride takas desteği ile başka telefona geçicem desen, belki listede adı bile olmayacak. Profesyonel amaçla alsan mantıksız, hava-cıva için alsan Apple-Samsung 'un yanında adı geçmez.

Samsung gibi TR özel fiyatlandırma da yapamıyorsun, öyleyse? Özel fiyatlandırma yapmayan/yapamayan markalara 5 kuruş para vermem.

Çok kötü fiyat, Honor'dan böyle bir fiyatlandırma beklemezdim.

Magic v3'de yaptıkları hatayı yine tekrarlamış honor. O zamanda Samsungun katlanabilir telefonuyla aynı fiyatlarda çıkarmıştı güzelim telefonu berbat etmişti fiyat yüzünden. Sonra lansman fiyatından 10bin tl kadar ucuzladı birkaç ay geçince. Buda öyle olacak gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,497
Üyeler
188,430
Son üye
berkotr
Geri