Game Garaj klavye degişimi için 11.000 Lira istiyor

Bak doğru diyorsun ama ne kadar araştırsan da özel teknik servislerden adam akıllı biri çıkmaz, hepsi bir yerden vurur, garantisi var ya işte belki anakart bozuldu mesela veya ekranı işte o zaman garanti hayat kurtarır, red ederlerse de en azından THH hakkın filan olur... Boşver özel servisleri, garantisini bozma bence...
Hocam 11.000 vermem ya o paraya Monitör + klavye alıp devam ederim bunlara o parayı vermem o da tesellim olur

Hocam 11.000 vermem ya o paraya Monitör + klavye alıp devam ederim bunlara o parayı vermem o da tesellim olur
+1 milyon, ama bilgisayarın her türlü temizlenmesi şart. katran gibi olur içinde bir süre sonra

+1 milyon, ama bilgisayarın her türlü temizlenmesi şart. katran gibi olur içinde bir süre sonra
Hocam araştırıyorum bir yer bulup temizleticem ledler çalışmazsa da çalışmasın artık yapacak bir şey yok

Hocam işçiliği çok fazla klavyr değişiminin ama 11k cidden çok fazlaymış
hocam şimdi diğer yerli markanın klavye değişimini 1-2 ay önce kendim ödedim üçte biri yani bunlar gelip 11.000 diyemez 600-7000 dese bile neyse der ödedim 11 çok yüksek

hocam şimdi diğer yerli markanın klavye değişimini 1-2 ay önce kendim ödedim üçte biri yani bunlar gelip 11.000 diyemez 600-7000 dese bile neyse der ödedim 11 çok yüksek
Bundan sonra önerenler buna göre önerir umarım her konu altında bu ürün var fason diyince kızıyorlar.

Bundan sonra önerenler buna göre önerir umarım her konu altında bu ürün var fason diyince kızıyorlar.
yorumlara baktım gayet iyiydi aldık kimse demedi ki bu adamlar serviste üç katı fiyat çıkarıyor bilse. almazdım MSI Asus falan olsa klavyeyi alır birine taktırırım şimdi Game Garaj olduğu için parçayı da tek başına satın alamıyorum

fahiş fiyattan tüketici hakem heyetine başvurulur mu bilemiyorum

yorumlara baktım gayet iyiydi aldık kimse demedi ki bu adamlar serviste üç katı fiyat çıkarıyor bilse. almazdım MSI Asus falan olsa klavyeyi alır birine taktırırım şimdi Game Garaj olduğu için parçayı da tek başına satın alamıyorum
Monsterı beğenmezler ama garantisi bitmiş klavyesi bozuk ürünüme ücretsiz hediye göndermişliği var.

Monsterı beğenmezler ama garantisi bitmiş klavyesi bozuk ürünüme ücretsiz hediye göndermişliği var.
yani ben de laptop aldım herkes kronik v.s diyordu gayet memnunum, hem yazılım hem donanımsal hiçbir sıkıntı yaşamadım daha biraz ısınıyordu sadece onu da grizlly macunla çözdüm

Şuan yurtdışında ki alışveriş sınırı kalktığı için fiyatları aşırı yukarı çektiler. Klavye değişimi laptoplardaki en kolay işlemlerden biridir. Klavyeyi temin edebilirseniz her bilgisayarcıyı takar. Ayrıca alkol ile temizlemeyi denediniz mi

Bas tineri """" başı açılsın birşeyi kalmaz

hocam çalıştığım şirkette ilgiliyim diye bana sordular hangi marka alalım diye ben de ücretsiz bakım servisi hızlı falan diye monster demiştim beş sene olacak hiçbir sorun yaşamadık yaşadığımızda da çok makul fiyatlara çözdük tamam Forum’da bir sürü şikayet var ama biz ofis olarak hiç böyle bir şey yaşamadık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan yurtdışında ki alışveriş sınırı kalktığı için fiyatları aşırı yukarı çektiler. Klavye değişimi laptoplardaki en kolay işlemlerden biridir. Klavyeyi temin edebilirseniz her bilgisayarcıyı takar. Ayrıca alkol ile temizlemeyi denediniz mi
Hocam nasıl yapıcam bir video tutorial falan var mı aşina degilim bu işlere
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bas tineri """" başı açılsın birşeyi kalmaz
Nasıl kullanmam gerektigini gösteren bir kaynak var mı hocam olmazsa denicem

Geri