Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

GK65 mikrofon baya iyi fiyattan satılmış. Piyasaya yeni sürülen model, bugün gördüm. Ses kalitesi ve teknik özellikler bakımından fiyatına göre oldukça iyi. Gürültü engelleyici yazılım ve de-esser filtresi ile gayet güzel sonuç verecektir (kendi ANC'si o kadar iyi iş yapmıyor). Tekrar bu fiyattan gelirse kaçırmayın, bedavaya yakın.
Hocam bu fiyatlara mikrofon bulmak mümkün mü? Bir de mikrofona kulaklık bağlayıp oyunlar için ayak seslerini yakalayabilir miyiz?

GK65 mikrofon baya iyi fiyattan satılmış. Piyasaya yeni sürülen model, bugün gördüm. Ses kalitesi ve teknik özellikler bakımından fiyatına göre oldukça iyi. Gürültü engelleyici yazılım ve de-esser filtresi ile gayet güzel sonuç verecektir (kendi ANC'si o kadar iyi iş yapmıyor). Tekrar bu fiyattan gelirse kaçırmayın, bedavaya yakın.
Mikrofon arıyordum ve 700 liralık fiyatı görünce ne kaybederim ki diyip dün GK65 aldım hocam. Böyle bir yorum görmek sevindirdi. Ben online fps oyunlarında mikrofon olarak kullanacağım. Canlı yayın, podcast vs tarzı bir iş için almadım. O zaman işimi fazlasıyla görür anlaşılan.

Ben fuxi h7 ile indirime giren mouse modelini almıştım. Fuxi H7 içime sinmedi iade ettim robotik ses vs sorunları varmış. Mouse iade etmeli miyim emin değilim, 600 tl ye aldım zaten ana mouse ajazz aj159 apex. Ürün elime ulaşana kadar araştıracağım bakalım. :)

Ben fuxi h7 ile indirime giren mouse modelini almıştım. Fuxi H7 içime sinmedi iade ettim robotik ses vs sorunları varmış. Mouse iade etmeli miyim emin değilim, 600 tl ye aldım zaten ana mouse ajazz aj159 apex. Ürün elime ulaşana kadar araştıracağım bakalım. :)
Adamlar niyeyse bu H serisinde bir türlü çözemedi şu cızırtı sorununu kafayı yersin. Bende alıcaktım forumlarda görünce soğudum resmen

Hocam bu fiyatlara mikrofon bulmak mümkün mü? Bir de mikrofona kulaklık bağlayıp oyunlar için ayak seslerini yakalayabilir miyiz?
Şu anki piyasada düzgün model bulmak bu fiyat bandında zor, indirimlerde ara sıra denk gelebiliyor güzel seçenekler. Piyasayı iyi takip edip fiyat kovalamak gerekiyor. İndirimler harici 1000₺ altındaki mevcut seçenekler ortalama bir kulaklık mikrofonuna göre pek fark yaratmadığından, büyük çoğunluğu da sesi düzgün iletemediğinden tercih etmek pek mantıklı değil. Bu bütçede GK65 ve tekrar indirime girerse Monster Pusat, GK50 gibi mikrofonlar dışında iyi bir seçenek yok USB tarafında.
Ses kasma mevzusu da daha çok kulaklığın kendisiyle alakalı. GK65 tarafında; ses çözünürlüğünün yüksek olması ve Hi-Fi ibaresi (genelde pazarlama amaçlı olsa da) güzel şeyler vadediyor, ortalama bir mikrofonun DAC'sine göre biraz daha iyi olması beklenebilir ancak Havit'in sitesinde mikrofonun kulaklık çıkışı hakkında herhangi bir veri yer almadığı için sunduğu ses arayüzü konusunda değerlendirme yapabilmek pek mümkün değil. Çok eski/düşük seviye olmadığı sürece anakartın dahili ses yongasına karşı çok bir avantaj sağlayacağını düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Mikrofon arıyordum ve 700 liralık fiyatı görünce ne kaybederim ki diyip dün GK65 aldım hocam. Böyle bir yorum görmek sevindirdi. Ben online fps oyunlarında mikrofon olarak kullanacağım. Canlı yayın, podcast vs tarzı bir iş için almadım. O zaman işimi fazlasıyla görür anlaşılan.
Kesinlikle iş görür, 700₺'ye çok iyi gerçekten. Hayırlı olsun.

Sağolun hocam @Lloydˢᵗᵉʳ . Dün geldi mikrofon, Valorant ta denedim. Sesin baya iyi geldiğini söylediler. Bende boom arm olmadığı için, ürünle gelen ayakla kullandım ve görece uzaktaydı mikrofon. Kulaklık girişine de düşük kaliteli bir IEM vardı bende, onu bağladım. Sorunsuz ses aldım ama kaliteli bir ses mi veriyor anlamak için güzel bir IEM ile denemek daha iyi olur gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,862
Üyeler
188,487
Son üye
Raks Sole
Geri