tamam yaparımhocam gelince bi dönüş yapar mısınız ben de satın alıcam fakat emin olamadım siteden
tamam yaparımhocam gelince bi dönüş yapar mısınız ben de satın alıcam fakat emin olamadım siteden
bence şuan yok![]()
GG KNOW-9060XT / AMD Ryzen 5 7600 / XFX Radeon RX 9060 XT OC 16GB / 32GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / OEM PAKET |GAMERGEN.COM
GG KNOW-9060XT / AMD Ryzen 5 7600 / XFX Radeon RX 9060 XT OC 16GB / 32GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri ile GAMER.GEN.TR'dewww.gamer.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani 32ye çıkartmaya mı gerek yok hocam onu mu kastettiniz
hocam geldi mi kasanıztamam yaparım
bugün geldi anca kurulumu yaptım. Gayet iyi şekilde kargolamışlar kutuları fln içindeydi. Kurulumu yapılmıştı daha önceden ekran kartın kutusunu flln açıp test etmişler. Windows bile kumuşalar bilgisayart tak çalıştırdı. Ekran kartı ve soğutucu hariç.hocam geldi mi kasanız
Anladım hocam hayırlı olsun. Termal macununu vs siz mi yaptınız yoksa onlar mı sürmüş.bugün geldi anca kurulumu yaptım. Gayet iyi şekilde kargolamışlar kutuları fln içindeydi. Kurulumu yapılmıştı daha önceden ekran kartın kutusunu flln açıp test etmişler. Windows bile kumuşalar bilgisayart tak çalıştırdı. Ekran kartı ve soğutucu hariç.
itopyanın yan sitesi sorun yokgüvenilir sanırım tam emin değilim ama alırken kanıt falan al ss ekran görüntüsü ödemeyi yaptığına dair kargo eline ulaştığında da telefondan video çek kargoyu açarken
onlar denemek için sürmüş ama geri sökmüş soğutucuyu. İşlemci üzerinde az bir şey kalmış onu temizleyip kendim sürdümAnladım hocam hayırlı olsun. Termal macununu vs siz mi yaptınız yoksa onlar mı sürmüş.