- Konu Sahibi Konu Sahibi
reis bütce 15k maxalınmaz
Yükleniyor...
www.mediamarkt.de
söyle bunu alsınlar
Post automatically merged:
alınacak baska model olsa zaten onu önerirdik kardesim, önerdiğimi aldır. moza r3 iyidir bütçe 300 euro cıkar mı?
reis bütce 15k maxalınmaz
Yükleniyor...
www.mediamarkt.de
söyle bunu alsınlar
alınacak baska model olsa zaten onu önerirdik kardesim, önerdiğimi aldır. moza r3 iyidir bütçe 300 euro cıkar mı?
300 euro 15k ediyor?reis bütce 15k max
300 euro kurtarıyo iste al gec moza r3reis bütce 15k max
bu cocuk g29 alacak gibi hissediyorum300 euro 15k ediyor?
vites vs full paket olarak bahsediyorum300 euro 15k ediyor?
vites vs full paket olarak bahsediyorum vitessiz bunlar ve 2 pedal300 euro kurtarıyo iste al gec moza r3
bu cocuk g29 alacak gibi hissediyorum
yok o paraya g29 var sadece, o da mantıklı değil vites debriyaj sonra alırsın trde satılıyor parcaları o bütceye yok düzgün direksiyon setivites vs full paket olarak bahsediyorum
ben drift için alıyorum keyfi bişey resmi bir yerlerde yartışmayacağım yarışacak olsam r3 r5 mantıklı evetvites vs full paket olarak bahsediyorum
vites vs full paket olarak bahsediyorum vitessiz bunlar ve 2 pedal
sonradan alma gibi bi durumum yok reisim işte tek hamlede alıp kalkmam lazım akraba alıcak ben aylık taksit ile ödicemyok o paraya g29 var sadece, o da mantıklı değil vites debriyaj sonra alırsın trde satılıyor parcaları o bütceye yok düzgün direksiyon seti
ben drift için alıyorum keyfi bişey resmi bir yerlerde yartışmayacağım yarışacak olsam r3 r5 mantıklı evet
Şundan alırsın sonradan kardeşim vites dediğin çok para harcanacak bişey değil.ben drift için alıyorum keyfi bişey resmi bir yerlerde yartışmayacağım yarışacak olsam r3 r5 mantıklı evet
sonradan alma gibi bi durumum yok reisim işte tek hamlede alıp kalkmam lazım akraba alıcak ben aylık taksit ile ödicem
öyle bir seçenek yok düzgün olaraksonradan alma gibi bi durumum yok reisim işte tek hamlede alıp kalkmam lazım akraba alıcak ben aylık taksit ile ödicem
moza r3 bütçendeki mediamarktta satılan tek seçenekböyle bir çok video gördüm g29 konusunda vaz geçtim zaten
amazondan baktım fiyatlara daha ucuzmuş amazondan almaya ikna edebilirsem ordan alayım mımoza r3 bütçendeki mediamarktta satılan tek seçenek
Satıcısı kimamazondan baktım fiyatlara daha ucuzmuş amazondan almaya ikna edebilirsem ordan alayım mı