🥹Ram fiyatları yarıdan daha aşağı düşebilir mi?

Reaksiyon skoru
135
IMG_6075.webp
Ram fiyatları düşer mi sizce bu haberin doğruluğu nedir işinin ehli forumdaşlar cevaplarsa bi beyin fırtınası yaparsa sevinirim iyi forumlar.
IMG_6074.webp
haber kaynağı:

Ddr4 bellek fiyatı bunlar. Ddr5 için olsaydı sert düşüş yaşanabilirdi

Ddr4 ramler de zaten sorun yok ddr5 gibi etkileyeceğini sanmıyorum ama kader kısmet kimse bilemez

Alıntıyı görüntüleRam fiyatları düşer mi sizce bu haberin doğruluğu nedir işinin ehli forumdaşlar cevaplarsa bi beyin fırtınası yaparsa sevinirim iyi forumlar.Alıntıyı görüntülehaber kaynağı:
AM4 teknolojisine sahip bir RAM fiyat AM5 teknolojisine sahip bir RAM fiyatını etkiler mi? Etkilese bile çok minimal. Muhtemelen biz hissetmeyiz bile o etkilenmeyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AM4 teknolojisine sahip bir RAM fiyat AM5 teknolojisine sahip bir RAM fiyatını etkiler mi? Etkilese bile çok minimal. Muhtemelen biz hissetmeyiz bile o etkilenmeyi.
DDR4-DDR5*

Düşebilir ve düşmesi lazım çünkü bu fiyatlar arasına Ram bu kadar para verilir mi bilmiyorum çünkü böyle seyredilmez düşerse yaza doğru bişiler yapılır

Yapay zeka işi çığırından çıkmaya başladı. Su anda Abd borsalarında işlem gören teknoloji hisseleri elden çıkarilmaya başlandı. Yapay zekaya kayıyor likidite.
Bu da yapay zeka şirketlerinin cok da büyük yatırımlar yapacağı anlamina gelir.
Şahsen bu ateşin kısa sürede sonecegini düşünmüyorum

Güncel

Geri