Pg27ucdm kendimde kullanıyorum.Arkadaşlar selamlar,
5090 için 4K oled monitör tavsiyesi verebilir misiniz canlı renkler parlaklık yüksek olsun istiyorum varmıdır böyle bir model
Teşekkürler hocam aslında 4K nın keyfini tam yaşamak için 32” düşünüyorumPg27ucdm kendimde kullanıyorum.
Ucuza bulabilirseniz g81sf alsanız memnun eder.Teşekkürler hocam aslında 4K nın keyfini tam yaşamak için 32” düşünüyorum
Birde samsungda kamu indirimi var faydalanmak isterim sizin monitörün eş değeri samsungda varmıdır? Gen3-gen4 paneller oluyormuş güncel olan bir model önerir misiniz
Samsung mat panel hocam. g81sf kullandım. Sattığım gün bayram ilan ettim.Teşekkürler hocam aslında 4K nın keyfini tam yaşamak için 32” düşünüyorum
Birde samsungda kamu indirimi var faydalanmak isterim sizin monitörün eş değeri samsungda varmıdır? Gen3-gen4 paneller oluyormuş güncel olan bir model önerir misiniz
https://www.samsung.com/tr/support/...WpMwcRDA1sdSoqGzCSpljEwo_lOJazQwG-5sro3ujfSYI Bundan var bende hocam OLED gibi çok mükemmel.Arkadaşlar selamlar,
5090 için 4K oled monitör tavsiyesi verebilir misiniz canlı renkler parlaklık yüksek olsun istiyorum varmıdır böyle bir model
Hadi ya güya o modeli önerenlerde var peki samsungda indirimi kullanma adına parlak iyi bir oled panelli model var mı hocamSamsung mat panel hocam. g81sf kullandım. Sattığım gün bayram ilan ettim.
Yok samsunglar mat.Hadi ya güya o modeli önerenlerde var peki samsungda indirimi kullanma adına parlak iyi bir oled panelli model var mı hocam
Arkadaşlar selamlar,
Çoğu kişi bunu öneriyor piyasadaki en iyi oled oyuncu monitörü 4k da bu mudur ?
Yenisi çıkacak 32'nin Pg32UCDM3.Çoğu kişi bunu öneriyor piyasadaki en iyi oled oyuncu monitörü 4k da bu mudur ?
Birde aynısının 32” olanı varmı hocam bire bir
Samsung kamu indirimi düşünüyorum ama tüm oledleri mat mış sanırım
g6 360 hz yi 27kya almıştım satıp (ne kadara satabilirim) gen 5 glossy olede geçsem dünyam mı değişir hocamYok samsunglar mat.