Amazondan aldığım akım korumalı priz yandı iade alırlarmı?

The_efec

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
129
amazon üzerinden Brennenstuhl Eco Line Serisi 13.500A Akım Koruyucu Yıldırım Korumalı Tek Soketli Priz satın aldım 2. gününde elektrik gidip geldi ve içinden bir patlama sesi geldi yanık plastik kokusu ile beraber akım koruma ışığı yanmadığını fark ettim elektrik veriyor ama ışığı yanmıyor kutusunu çöpe atmıştım iade alırlarmı ?

amazon üzerinden Brennenstuhl Eco Line Serisi 13.500A Akım Koruyucu Yıldırım Korumalı Tek Soketli Priz satın aldım 2. gününde elektrik gidip geldi ve içinden bir patlama sesi geldi yanık plastik kokusu ile beraber akım koruma ışığı yanmadığını fark ettim elektrik veriyor ama ışığı yanmıyor kutusunu çöpe atmıştım iade alırlarmı ?
Garantiye Veya Değişeme Girebilir Yüksek İhtimal Ama İadede Edebilirler Bir Sor Canlı Desteğe

Garantiye Veya Değişeme Girebilir Yüksek İhtimal Ama İadede Edebilirler Bir Sor Canlı Desteğe
sordum bi cevap vermedi kutusuz olurmuya ama iade işlemini başlattı olur herhalde şimdi ne yapmam lazım nasıl iade ediyoruz hiç bilmiyorum

İyide akım korumalı prizin işi o. İşini yapmış işte.

İyide akım korumalı prizin işi o. İşini yapmış işte.
3 adet daha akım korumalı priz var bizde hiç biri böyle tek seferda yanıp kül olmadı köyde hemen her hafta kesiliyor elektirk

Amazon ise iade alır diye düşünüyorum. Zaten iade işlemi başlamış. Yine detayları yazın hocam desteğe.

Akım koruma prizin işi zaten tek seferlik içindeki patlayıp işlevini kaybeder

Geri