Trafik Kazasında Para Ödetilmesi

Fotoğrafı var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Şurdan 20 bin TL talep etmesi çok komik, içerden bir şey yamuldu demiş benle konuşmadı mağdur kişi ne olmuş tam bilmiyorum fakat kazayı yapan kişi ustalara sormuş pek de mümkün değil dedi.
Büyük ihtimal size arabanın ön takımını sıfırlatmak istedi hiçbir şey vermeyin elden çok istiyorsa kaza raporu tutun

Tehdit etmeye devam ederse gidip şikayetçi olun

Bu tam olarak durumu çözmek değil yalnız dostum 🥲🤣 durum belki daha da kötüleşebilir uygun bir dillede belirtebilir. Ama ortada net tezgah var kim kimi koparirsa yapıyor sağlam vursa belki öpücük kondurmuş arkadaş düdüklemeye çalışıyorlar konu sahibini 🥲🤣 geçmiş olsun arkadaşa umarım para vermez .

Hocam naptın son olarak nedir durum
Hocam şu anlık bir haber yok yarın bakacağız.

Büyük ihtimal size arabanın ön takımını sıfırlatmak istedi hiçbir şey vermeyin elden çok istiyorsa kaza raporu tutun

Tehdit etmeye devam ederse gidip şikayetçi olun
Muhtemelen olacağız

Gitsin sigortadan yaptırsın siz niye para vermeyi kabul ettiniz ki varsa bi kaybi sigortadan deger kaybi alsın adam dolandirici bu asla 20 bin tutmaz

Babamla konuştum ve adamı şikayet edeceğini söyleyince adam geri vitese takmış işte benim de evladım var falan filan R yapmış, en son uzlaşmışlar konu da kapandı gibi duruyor.

Babamla konuştum ve adamı şikayet edeceğini söyleyince adam geri vitese takmış işte benim de evladım var falan filan R yapmış, en son uzlaşmışlar konu da kapandı gibi duruyor.
Kapanır tabii seve seve kapancak öpmeye adam arıyor karşı taraf

adam tatlı su balığı çıktı para falan ödemeyin hiçbirşey yapamaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,974
Üyeler
188,860
Son üye
beko02zaza
Geri