Askerlik terhis günü gelmeyecek gibi

Bayrak99

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar şuan askerdeyim Şafak 80 yarısı bitti ama hiç o terhis günü gelmeyecek gibi hissediyorum niye böyle oluyorum nerdeyse 100 gündür askerin ama hala alışamadım tavsiyelerinizi bekliyorum

arkana yaslan keyfine bak gelip geçiyor
Arkadaşlar şuan askerdeyim Şafak 80 yarısı bitti ama hiç o terhis günü gelmeyecek gibi hissediyorum niye böyle oluyorum nerdeyse 100 gündür askerin ama hala alışamadım tavsiyelerinizi bekliyorum

Reis mesela bendeki psikoloji şöyle herkes şimdi terhis olup evine gidiyor başarıyor ama biz sanki bu kışlada daima kalacaz gibi bir his var
Yapacak pek bir şey olmadığı için zaman yavaş geçiyor orada. Görev gereği gece çalışıyordum çok kitap bitirmiştim. Sessiz ortam oluyorsa kitap okuyun gelip geçiyor.

Ben 1 yıllık gitmeyi planlıyordum. Öyle demeyn la
1 yıl 6 ay nasıl geçti anlamadım :D
Hele o gece gece tabur tam ekipmanla sıraya dizilmesi super ötesi.

Millet mışıl mışıl uyurken bi heyecan veriliyor. Afallanmış halde bir birimizin üzerinden atlayarak üstümüzü giyip silahımızı almaya, sırt çantamızı felan almaya koşuyorduk. Tam dizilince İptal.
1 saat sonra yine Heyecan :D

2020 DE YAPTIM öyle yada böyle geçiyo 6 yıl oldu garip şekilde özlüyorum askerde namaza çok yönelmiştim bana cidden iyi geliyordu inançlıysan namaz kılmanı öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,973
Üyeler
188,860
Son üye
beko02zaza
Geri