Arkadaşlar şuan askerdeyim Şafak 80 yarısı bitti ama hiç o terhis günü gelmeyecek gibi hissediyorum niye böyle oluyorum nerdeyse 100 gündür askerin ama hala alışamadım tavsiyelerinizi bekliyorum
Reis mesela bendeki psikoloji şöyle herkes şimdi terhis olup evine gidiyor başarıyor ama biz sanki bu kışlada daima kalacaz gibi bir his vararkana yaslan keyfine bak gelip geçiyor
Ben 1 yıllık gitmeyi planlıyordum. Öyle demeyn laReis mesela bendeki psikoloji şöyle herkes şimdi terhis olup evine gidiyor başarıyor ama biz sanki bu kışlada daima kalacaz gibi bir his var
Yapacak pek bir şey olmadığı için zaman yavaş geçiyor orada. Görev gereği gece çalışıyordum çok kitap bitirmiştim. Sessiz ortam oluyorsa kitap okuyun gelip geçiyor.Reis mesela bendeki psikoloji şöyle herkes şimdi terhis olup evine gidiyor başarıyor ama biz sanki bu kışlada daima kalacaz gibi bir his var
1 yıl 6 ay nasıl geçti anlamadımBen 1 yıllık gitmeyi planlıyordum. Öyle demeyn la
2020 DE YAPTIM öyle yada böyle geçiyo 6 yıl oldu garip şekilde özlüyorum askerde namaza çok yönelmiştim bana cidden iyi geliyordu inançlıysan namaz kılmanı öneririm
Arkadaşlar şuan askerdeyim Şafak 80 yarısı bitti ama hiç o terhis günü gelmeyecek gibi hissediyorum niye böyle oluyorum nerdeyse 100 gündür askerin ama hala alışamadım tavsiyelerinizi bekliyorum