Aynen bence 16-17bin seviyesine inecek.Eğitim mağazasında daha da düşmesi gerekiyor fiyatın sanki ya bir tık yüksek gibi şu an
bu mesajda komik olan şey ne anlamadımcs valo gibi fps oyunları oynuyorsan 360ın altına pek yönelmemek lazım, yüksek elolarda ciddi takılmıyorsan 240 da olur ama 180 çok yetersiz kalır
yanlış bir değerlendirme. 240 hz ile 360 arasında çok minimal bir fark var.bu mesajda komik olan şey ne anlamadım
Alınır.@Tayfunns hocam konudaki cihaz alınır mı nasıl
Sabahtan beri inceleme videoları izliyorum.@ahmetmelihalemdar PG32UCDM Gen 3 modelinin gigabyte ve aoc versiyonu eklendi.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Stoklara ne zaman girer bilmiyorum. Fiyat olarak 50k dan aşağı olmazlar.Sabahtan beri inceleme videoları izliyorum.
Bunlar 32" 4K 240 Hz.
Stoğa ne zaman girer, fiyat tahminin nedir?
Stoklara ne zaman girer bilmiyorum. Fiyat olarak 50k dan aşağı olmazlar.
27'' istersen mo27u2 ve MSI 272up var.
Diğer 4k 27'' 240hz MSI modellerin örneğin mpg serisi kırpılmış versiyonu. Örneğin rgb den yoksun. DP Alt 90w yerine 15w kullanılmış. DP 2.1 yerine dp 1.4 var. MSI ıntelligence yazılımını desteklemiyor. Yani çok önemli olmayan şeyler. Kullanılan panel ve kaplama aynı. Yani aynı performansa sahip olacağından emin olabilirsin. Bu modelin incelemesini görmedim ancak dediğim gibi aynı paneli ve kaplamayı kullanıyor. Mpg272urx neyse bu da o yani. Alttaki incelemede söylenilenler X24 içinde geçerli olacaktır.Bunla ilgili bir inceleme mevcut mu Tayfun? Ben göremedim![]()
MSI MAG 272UP QD-OLED X24 26.5 inç Gaming Monitör
MAG 272UP QD-OLED X24 oyun monitörüyle zaferinizi görselleştirin. 3840 x 2160 (UHD) yeni nesil QD-OLED panel, 240 Hz yenileme hızı ve 0,03ms tepki süresi sunar.www.gaming.gen.tr
Elime metreyi aldım, kasayı koyduktan sonra 82 cm boşluğum var masada. 32" monitör 71-72 cm gibi. 10 cm boşluk kalıyor.Diğer 4k 27'' 240hz MSI modellerin örneğin mpg serisi kırpılmış versiyonu. Örneğin rgb den yoksun. DP Alt 90w yerine 15w kullanılmış. DP 2.1 yerine dp 1.4 var. MSI ıntelligence yazılımını desteklemiyor. Yani çok önemli olmayan şeyler. Kullanılan panel ve kaplama aynı. Yani aynı performansa sahip olacağından emin olabilirsin. Bu modelin incelemesini görmedim ancak dediğim gibi aynı paneli ve kaplamayı kullanıyor. Mpg272urx neyse bu da o yani. Alttaki incelemede söylenilenler X24 içinde geçerli olacaktır.