🔥İndirim Samsung Odyssey G5 OLED 27" 2K 180Hz Monitör 20.399TL

Eğitim mağazasında daha da düşmesi gerekiyor fiyatın sanki ya bir tık yüksek gibi şu an

cs valo gibi fps oyunları oynuyorsan 360ın altına pek yönelmemek lazım, yüksek elolarda ciddi takılmıyorsan 240 da olur ama 180 çok yetersiz kalır
bu mesajda komik olan şey ne anlamadım

@Tayfunns hocam konudaki cihaz alınır mı nasıl

@ahmetmelihalemdar PG32UCDM Gen 3 modelinin gigabyte ve aoc versiyonu eklendi.
7195.webp
7193.webp

Sabahtan beri inceleme videoları izliyorum.
Bunlar 32" 4K 240 Hz.
Stoğa ne zaman girer, fiyat tahminin nedir?
Stoklara ne zaman girer bilmiyorum. Fiyat olarak 50k dan aşağı olmazlar.

27'' istersen mo27u2 ve MSI 272up var.

Bunla ilgili bir inceleme mevcut mu Tayfun? Ben göremedim
Diğer 4k 27'' 240hz MSI modellerin örneğin mpg serisi kırpılmış versiyonu. Örneğin rgb den yoksun. DP Alt 90w yerine 15w kullanılmış. DP 2.1 yerine dp 1.4 var. MSI ıntelligence yazılımını desteklemiyor. Yani çok önemli olmayan şeyler. Kullanılan panel ve kaplama aynı. Yani aynı performansa sahip olacağından emin olabilirsin. Bu modelin incelemesini görmedim ancak dediğim gibi aynı paneli ve kaplamayı kullanıyor. Mpg272urx neyse bu da o yani. Alttaki incelemede söylenilenler X24 içinde geçerli olacaktır.

Diğer 4k 27'' 240hz MSI modellerin örneğin mpg serisi kırpılmış versiyonu. Örneğin rgb den yoksun. DP Alt 90w yerine 15w kullanılmış. DP 2.1 yerine dp 1.4 var. MSI ıntelligence yazılımını desteklemiyor. Yani çok önemli olmayan şeyler. Kullanılan panel ve kaplama aynı. Yani aynı performansa sahip olacağından emin olabilirsin. Bu modelin incelemesini görmedim ancak dediğim gibi aynı paneli ve kaplamayı kullanıyor. Mpg272urx neyse bu da o yani. Alttaki incelemede söylenilenler X24 içinde geçerli olacaktır.
Elime metreyi aldım, kasayı koyduktan sonra 82 cm boşluğum var masada. 32" monitör 71-72 cm gibi. 10 cm boşluk kalıyor.
32" fikri de yakın gelmeye başladı. Her ne kadar da bence 9070xt 2K kartı olsa da , rekabetçi oyun oynamadığım için 4K da bunu denemek istiyorum. Piyasa ilerleyen aylarda ne olur, AMD ve NVIDIA nasıl yeni seri ekran kartı çıkartır bilinmez ama en azından yatırım gibi de düşünüyorum.
Artık %80 netim. 32" 4K OLED için kararlıyım. Ama üzmeyecek F/P bir şey olsun.Sıkılmaya başladım düşünmekten :)
Seni de çok yordum ama kusura bakma artık. Bunun hakkında ne düşümüyorsun. Acaba kamu yada öğrenci indirimi ile alınır mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,974
Üyeler
188,860
Son üye
beko02zaza
Geri