Bundan daha iyi ve aynı fiyatta ama bu kadar konuşulmaması garipTactical Combat Öneriririm. harika bir ürün.
Bundan daha iyi ve aynı fiyatta ama bu kadar konuşulmaması garipTactical Combat Öneriririm. harika bir ürün.
Kopma değil de tanımama sorunu yaşadım, şöyle ki:Hocam benimki sürekli atıyordu ama her kolda olmuyor sanırım.
Hocam ben 2 adet satın aldım.Tam da sınav haftamdı ondan kaynaklı çok kullanmadım. 1 hafta ardından ikisinide aynı anda kullandım , arkadaşımla fifa attık. Oyunu oynarken 1 tanesi devamlı kendini kapattı , tekrar açtığımda ise dongle'ı tekrar takıp çıkarmam gerekiyordu. Müşteri hizmetlerini aradım değişim için "değişim yetişmez iade yapın , tekrar satın alın isterseniz " dediler. Üçüncü ürünü satın aldım . 4-5 saat sorun olmadı güzel güzel oynadık ardından bir kaç gün sonra tekrar oynarken bazı tuşlar basmamaya başladı. Zaman zaman rb tuşu sürekli tetiklen bırak şeklinde kendi kendine gidip geliyordu. Bazı tuşlar epey geç basıyordu. Süreçten midem bulandı . Elimdeki iki kolu iade ettim . Bağlantı kopması yapanında iadesi kabul olmuştu zaten umarım bunlarda olur . Yazılım desteği , garanti desteği bulunmaması hoşuma gitmedi. Kolu çok beğenmiştim halbukiSen neler yaşadın?