Ya bu ikinci el satan elemanlar ne yaşıyor

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,083
aga bunlar ne sanıyor ya lafayı yersin birde hödük gibi cevap veriyorlar bunların kafada sıkıntı var galiba

Ekler

• IMG_0132.webp
    IMG_0132.webp
    50.5 KB · Hit: 157
  • IMG_0131.webp
    IMG_0131.webp
    140.7 KB · Hit: 156
  • IMG_0134.webp
    IMG_0134.webp
    73.8 KB · Hit: 150
aga bunlar ne sanıyor ya lafayı yersin birde hödük gibi cevap veriyorlar bunların kafada sıkıntı var galiba
Sahibinden'e şikayet et, uğraş biraz, arar güzelce bir uyarırlar arkadaşı...
Arkadaşlar bir de herkes insan olacak diye bir şey yok, ülkemizdeki insan profili ortada çok da bir şey beklememek lazım.

Yav uğraşmaya değmez. Almayacağınız ürüne yazmayın. Eskiden bütün alışverişimi forumdh'nin ikinci elinden yapardım şimdi orası da bozulmuş. Hepsi dayaklık valla.

link at trolleyelim
İLAN NO: 1299146506
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yav uğraşmaya değmez. Almayacağınız ürüne yazmayın. Eskiden bütün alışverişimi forumdh'nin ikinci elinden yapardım şimdi orası da bozulmuş. Hepsi dayaklık valla.
Öyle hacı bitmiyorlar bir tanede sarı sitede engin var ölücü normal fiyatına bile koysa ederine dielim 3000bin güvende ile 1500 alırım diyor eleman :D

Adam çıldırmış iyice 🤣
daha yazacaktıda engelledim

İLAN NO: 1299146506

Öyle hacı bitmiyorlar bir tanede sarı sitede engin var ölücü normal fiyatına bile koysa ederine dielim 3000bin güvende ile 1500 alırım diyor eleman :D

daha yazacaktıda engelledim
Al sat yapacak ya, bir o uyanık ya :D Aylarca hatta 2 yıl aynı fiyattan satılmayan ürün gördüm valla ben :D

Al sat yapacak ya, bir o uyanık ya :D Aylarca hatta 2 yıl aynı fiyattan satılmayan ürün gördüm valla ben :D
hayır alsat dediğinde benim gözümde şu ucuza bulursam alırım yine ucuza satarım ki piyasa dönsün bunların ki kendini zeki sanmak mesela a320 aldım 650 tl ye 1200e sattım daha ne yapayım ben elemanların yazdıkları paraya bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,996
Üyeler
188,683
Son üye
UccihalıK1D1
Geri