Enai avında basamak atlıyorlaraga bunlar ne sanıyor ya lafayı yersin birde hödük gibi cevap veriyorlar bunların kafada sıkıntı var galiba
Adam çıldırmış iyiceaga bunlar ne sanıyor ya lafayı yersin birde hödük gibi cevap veriyorlar bunların kafada sıkıntı var galiba
10 dolara ne dersinlink at trolleyelim
Az bile koymuş 50 ye koysun alan duvara assınbugün gtx 1650 yi 10.000 TL'ye ilana koyan gördüm
Sahibinden'e şikayet et, uğraş biraz, arar güzelce bir uyarırlar arkadaşı...aga bunlar ne sanıyor ya lafayı yersin birde hödük gibi cevap veriyorlar bunların kafada sıkıntı var galiba
İLAN NO: 1299146506link at trolleyelim
Öyle hacı bitmiyorlar bir tanede sarı sitede engin var ölücü normal fiyatına bile koysa ederine dielim 3000bin güvende ile 1500 alırım diyor elemanYav uğraşmaya değmez. Almayacağınız ürüne yazmayın. Eskiden bütün alışverişimi forumdh'nin ikinci elinden yapardım şimdi orası da bozulmuş. Hepsi dayaklık valla.
daha yazacaktıda engelledimAdam çıldırmış iyice![]()
Al sat yapacak ya, bir o uyanık yaİLAN NO: 1299146506
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öyle hacı bitmiyorlar bir tanede sarı sitede engin var ölücü normal fiyatına bile koysa ederine dielim 3000bin güvende ile 1500 alırım diyor eleman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
daha yazacaktıda engelledim
hayır alsat dediğinde benim gözümde şu ucuza bulursam alırım yine ucuza satarım ki piyasa dönsün bunların ki kendini zeki sanmak mesela a320 aldım 650 tl ye 1200e sattım daha ne yapayım ben elemanların yazdıkları paraya bakAl sat yapacak ya, bir o uyanık yaAylarca hatta 2 yıl aynı fiyattan satılmayan ürün gördüm valla ben
![]()