burakaygun858
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Bu yaz laptopu garanti kapsamında bios güncellemesine gönderdim,ddr4 kullanıyorum 16gb tek kanal bu arada,4060 ekran kartı,12450h işlemci, 1tb ssd,bundan önce fc25 oynarken mesela işlemci tarafı deli gibi ısınıyordu ama performansından ödün vermiyordu,şimdi ise tam tersi, fc oynarken az ısınıyor.eskiden valorant oynarken belli bir süre sonra çok ısınıyordu ama en az 350 fps veriyordu,şimdi hiç ısınmıyor ama 200 fps in üstüne çıkmıyor ve deli gibi drop yiyorum. sorun tek kanalda mı,işlemcide mi yoksa pc kendini korumaya mı almış hiçbir fikrim yok. bir sürü yapay zekaya sordum grok, chatgpt gibi ama sonuç değişmedi.fanlar çalışıyor sesleri de geliyor ama işlemci çok soğuk ona rağmen deli gibi çalışıyor.
ram 14 gb ın üstüne çıkıyor,ekran kartı sıcaklığı 50 dereceyi geçmiyor ayrıca işlemci yüzdesi de 50 ve altı civarlarında(counter strike 2 verileri ve aynı sorunu cs2de de yaşıyorum)
bi anda fps değerlerimin böyle düşüşe girmesi canımı sıkıyor açıkçası
ram 14 gb ın üstüne çıkıyor,ekran kartı sıcaklığı 50 dereceyi geçmiyor ayrıca işlemci yüzdesi de 50 ve altı civarlarında(counter strike 2 verileri ve aynı sorunu cs2de de yaşıyorum)
bi anda fps değerlerimin böyle düşüşe girmesi canımı sıkıyor açıkçası