Gta 6 için hangi PlayStation alınmalı?

Darfex

80+
Reaksiyon skoru
49
Arkadaşlar gta6 nın pc ye çıkmasını bekleyecektim, fakat 27-28 eğitim sezonu yks senem ondan dolayı çıktığı gibi oynamak istiyorum. Sizce gta 6 için ps5 almaya değer mi? Değerse de ne almalıyım? Pro alabilirim ama 1080 p de slim 60fps açarsa hiç almayayım.

Arkadaşlar gta6 nın pc ye çıkmasını bekleyecektim, fakat 27-28 eğitim sezonu yks senem ondan dolayı çıktığı gibi oynamak istiyorum. Sizce gta 6 için ps5 almaya değer mi? Değerse de ne almalıyım? Pro alabilirim ama 1080 p de slim 60fps açarsa hiç almayayım.
hocam slim ile duz aynı birebir nerdeyse cok fiyat farki yoksa pro da olabilir ama cok bi fark yok bence aralarinda (2 cihaz da açacak oyunu)

hocam slim ile duz aynı birebir nerdeyse cok fiyat farki yoksa pro da olabilir ama cok bi fark yok bence aralarinda (2 cihaz da açacak oyunu)
2 cihazında açacağını biliyorum fakat 60 fps oynamak istiyorum, ayrıca aralarındaki fiyat farkı 15 bin tl hocam o yüzen bu kadar düşündüm zaten 5 felan olsa pro alıp geçerdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aklıma geldi. Fakat büyük ihtimalle çıkması 2027 yi bulacak, ve türkiyede ilk yıllar karaborsa düşer diye düşünüyorum. Ps 5 de olduğu gibi.

Hocam ben size PS5 PRO tavsiye ederim. Ve üstelik bu sene şubat gibi PSSR 2 PS5 PRO konsoluna gelecek ve konsolun potansiyelini çıkaracağı için GTA 6 muhtemelen PS5 PRO konsolunda 4K 60 FPS olacağını düşünüyorum. Ve ayrıca benim bütçem yetmediği için PS5 PRO almadım fakat bütçem yetseydi kesinlikle PS5 PRO alırdım. Ben PS5 slim 2025 mart gibi almıştım.Ben konsoldan memnunum ve Rockstar düz PS5 GTA 6 performansının iyi olacağını düşünüyorum. Tahminim düz PS5 konsolunda GTA 6 dinamik 4k 30 fps olur diye tahmin ediyorum. Ayrıca Rocstar konsol optimizasyonuna her nesil çok önem verir. Bu yüzden bende PS5 slim olmasına rağmen GTA 6 konsolun performansından endişe duymuyorum.

Hocam ben size PS5 PRO tavsiye ederim. Ve üstelik bu sene şubat gibi PSSR 2 PS5 PRO konsoluna gelecek ve konsolun potansiyelini çıkaracağı için GTA 6 muhtemelen PS5 PRO konsolunda 4K 60 FPS olacağını düşünüyorum. Ve ayrıca benim bütçem yetmediği için PS5 PRO almadım fakat bütçem yetseydi kesinlikle PS5 PRO alırdım. Ben PS5 slim 2025 mart gibi almıştım.Ben konsoldan memnunum ve Rockstar düz PS5 GTA 6 performansının iyi olacağını düşünüyorum. Tahminim düz PS5 konsolunda GTA 6 dinamik 4k 30 fps olur diye tahmin ediyorum. Ayrıca Rocstar konsol optimizasyonuna her nesil çok önem verir. Bu yüzden bende PS5 slim olmasına rağmen GTA 6 konsolun performansından endişe duymuyorum.
Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Oyunu monitörümde 1080p olarak oynayacağım, aklımı en çok karıştıran da bu. Belki ps5 slim 1080p 60fps açar diye aklım karşıtı, aralarındaki fark da boru değil malesef. Ama konsolu üniversite dönemimde de kullanmayı düşünüyorum. Yani uzun ömürlü olması güzel olur. Biraz zorlasam pro da alabilecek durumdayım. Biraz daha düşünüp karar vereceğim ama şuan pro ya daha yakınım. Elimde imkan varken slim alıp durumu riske atmak mantıklı gelmiyor.

Pro.

Rokstar games'i protesto etmek için keşke kimse almasa Gta 6 yı.
O zaman görürler asıl önemli olan Oyun değil Oyuncudur.

Ha bundan sonra gelse ne? gelmese ne?

Adamlar kendini çekmiş dağ başına sanki dünyada başka oyun yapımcıları yokmuş ta herkes yalvarıyor

Pro alıp riske atmamak daha mantıklı bütçe varsa.

Hiçbir konsol 60FPS açmaz bence. Rockstar 30FPS ye göre oyun yapıyor hep ilerde PS6 falan çıkınca belki onlara 60FPS yaması getirirler.

Hiçbir konsol 60FPS açmaz bence. Rockstar 30FPS ye göre oyun yapıyor hep ilerde PS6 falan çıkınca belki onlara 60FPS yaması getirirler.
zaten oynayamaz 4k60fps pro anca verir 1080p 60 oda düz modelde baya zorlamaları gerek 60 için oda grafikleri baya düşürürler optimizasyonun bir sınırı var ps5 in gücü belli

zaten oynayamaz 4k60fps pro anca verir 1080p 60 oda düz modelde baya zorlamaları gerek 60 için oda grafikleri baya düşürürler optimizasyonun bir sınırı var ps5 in gücü belli
Ben ikisi de 60FPS vermeyecek diye düşünüyorum oyunu 30FPS target ile yapıyorlardır 60FPS target firmayı baya limitler konsollardaki işlemci çok da iyi değil. Büyük ihtimalle Pro görsel şov yapar düzü de çok aşağı kalmaz ben asıl Series S de nasıl çalışacak onu merak ediyorum işlemci aynı ama GPU ve VRAM çok düşük yapımcıları aşırı zorluyor o konsol.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,232
Üyeler
188,725
Son üye
yalcin35
Geri