Hocam random bilinmeyen satıcılardan almak istemiyorum, ya yetkili satıcılardan ya da bilindik yerlerden bir şey almak istiyorum. Öyle yerlerde bu kol 4kyı geçiyor.Hayır, 1-2 yıla drift sorunu olacak gamepadlere sırf Xbox, PS markası altında ve döviz kaynaklı o fiyatlar verilmez. Bir ara Amazon Almanya'da, Twitter oyun ahalisi olarak ₺1500 9. nesil Yeşil ve Pembe gamepad almıştık. O fiyata iyiydi, ama ₺3000 üstü kesinlikle etmez.
Aynı fiyata donanım olarak çok daha ileride olan GameSir Cyclone 2 var. Amazon'da taksit imkanı da var ayrıca, yerinizde olsam taksit imkanını kullanarak alırdım.
GameSir Cyclone 2 Wireless Controller - 1000Hz Polling Rate, TMR Joysticks, Hall/Micro 2-in-1 Triggers for PC/Switch/Switch 2/Android/iOS, PC Gaming Controller with Charging Dock (Black) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
GameSir Cyclone 2 Wireless Controller - 1000Hz Polling Rate, TMR Joysticks, Hall/Micro 2-in-1 Triggers for PC/Switch/Switch 2/Android/iOS, PC Gaming Controller with Charging Dock (Black) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Meyer Gaming resmi satıcılarından biri zaten. Uygun fiyatlı pek ürün getirmediğinden Wraith, Ulu games vb. kadar çok bilinmiyor. Daha çok bilindiği yerler Artisan gamepadler.Hocam random bilinmeyen satıcılardan almak istemiyorum, ya yetkili satıcılardan ya da bilindik yerlerden bir şey almak istiyorum. Öyle yerlerde bu kol 4kyı geçiyor.
meyergaming.com
Hocam peki sadece birkaç kez kol ile oynamış 10 yıldır klavye mouse kullanan biri için ps5 düzeni mi Xbox düzeni mi daha rahat olur?Meyer Gaming resmi satıcılarından biri zaten. Uygun fiyatlı pek ürün getirmediğinden Wraith, Ulu games vb. kadar çok bilinmiyor. Daha çok bilindiği yerler Artisan gamepadler.
![]()
Gamepad Modelleri ve Fiyatları | Meyer Gaming
Meyer Gaming gamepad modelleriyle oyunlarda tam kontrol sizde! Ergonomik tasarım, hassas tetikler ve kablolu/kablosuz seçeneklerle üst düzey deneyim yaşayın.meyergaming.com
İkisine de alışırsın, ama açıkcası ben Xbox düzenini daha çok seviyorum. Çok takılınacak mevzular değiller.Hocam peki sadece birkaç kez kol ile oynamış 10 yıldır klavye mouse kullanan biri için ps5 düzeni mi Xbox düzeni mi daha rahat olur?
Maksimum 2 gün sürer alışmanız. Altı üstü joysticklerin yeri değişik atla deve değil.Hocam peki sadece birkaç kez kol ile oynamış 10 yıldır klavye mouse kullanan biri için ps5 düzeni mi Xbox düzeni mi daha rahat olur?
Ben xbox kontroller kullanıyorum 1 yılı geçmiştir. Bu hafta eşimede aldım. Memnunuz, tavsiye ederim ama arkadaşlar farklı şeyler önermişler onlar hakkında bir bilgim yok, onlar daha iyiyse onlarda tercih edilebilir.PC gaming için f/p kontrolcü ariyorum. 3-4k bütçem var daha çıkmak istemiyorum. Şuan aklımda Xbox wireless controller 9. nesil var, sizce bu kolu almalı mıyım yoksa bu fiyatta daha iyisi var mıdır?
Ben 25 yıldan fazladır klavye mouse takılıyorum, ps5 ve xbox düzenlerinden en ergonomik rahat gelen xbox düzeni oldu benim için. Alışmak 10 saniye falan sürüyor sürmüyor, aynı şeyleri düşünmüştüm almadan önce. Alışmada sorun yok, düzenlerden hangisi sizin elinize rahat gelir tartışılır.Hocam peki sadece birkaç kez kol ile oynamış 10 yıldır klavye mouse kullanan biri için ps5 düzeni mi Xbox düzeni mi daha rahat olur?
Siz de almadan önce konu açsaydınız keşkeBen xbox kontroller kullanıyorum 1 yılı geçmiştir. Bu hafta eşimede aldım. Memnunuz, tavsiye ederim ama arkadaşlar farklı şeyler önermişler onlar hakkında bir bilgim yok, onlar daha iyiyse onlarda tercih edilebilir.
Açtığım konudan Xbox 9. nesil karar verdik.Siz de almadan önce konu açsaydınız keşkeXbox 9. nesil veya Dualsense alanlara linç var burada
![]()
Gamepad konusunda bilgili arkadaşların gözünden kaçmış sanırımAçtığım konudan Xbox 9. nesil karar verdik.![]()
Doğrudur hocam, 2024'te almışım. Belki o zaman için iyiydi bilemiyorum. Benim işimi fazlasıyla görüyor sorun yaşamadım şükür.Gamepad konusunda bilgili arkadaşların gözünden kaçmış sanırımKonsolda kullanmıyorsanız gamepadler konusunda günceli takip eden biri PC için 9. nesil öneremez
![]()