Sıvı soğutma uygun mu

egemnp

80+
Reaksiyon skoru
1
kasama sıvı soğutma takmak istiyorum uygun mu değil mi yardımcı olursanız sevinirim

Ekler

• image.webp
    image.webp
    853.4 KB · Hit: 21
İlk defa gördüğüm bir marka. Sitesinde açık bir şekilde özellikleri yazmıyor. Yarın firma ile bir görüş istersen. Net bilgi versinler.
Ben yıllar önce Corsair Spec delta kasası almıştım, üste 240 mm destekli yazıyordu ama sığdıramadım, kasanın ön kısmına takmıştım

İlk defa gördüğüm bir marka. Sitesinde açık bir şekilde özellikleri yazmıyor. Yarın firma ile bir görüş istersen. Net bilgi versinler.
Ben yıllar önce Corsair Spec delta kasası almıştım, üste 240 mm destekli yazıyordu ama sığdıramadım, kasanın ön kısmına takmıştım
tamamdır teşekkür ederim

kasama sıvı soğutma takmak istiyorum uygun mu değil mi yardımcı olursanız sevinirim
140 lık 2 fan lı yani 280 lik sığar gibi kasanın kullanım klavuzu yokmu destekledigi seyler yazar orda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada. Ekran kartınımı yükselttiniz yoksa sistmi hazırmı aldınız

140 lık 2 fan lı yani 280 lik sığar gibi kasanın kullanım klavuzu yokmu destekledigi seyler yazar orda

Quantum Gaming QG-9440G

model bu da ama bi bilgim yok

Quantum Gaming QG-9440G

model bu da bi bilgim yok

Bu arada. Ekran kartınımı yükselttiniz yoksa sistmi hazırmı aldınız
hazır aldım

Neler var sistemde merak ettim

+ kasandaki 3 fanı ölçüp üste uyarmi diye bakabilirsin ama bence 280mm lik bişi olur oraya 360 sığmayabilir gibi kullanım klavuzu yokmu bak sana
ryzen 5 5500 16gb ram rtx3060 512gb m2 ssd sistemin özellikleri böyle

Geri