kasanın marka ve modeli nedirkasama sıvı soğutma takmak istiyorum uygun mu değil mi yardımcı olursanız sevinirim
kasanın marka ve modeli nedir
İlk defa gördüğüm bir marka. Sitesinde açık bir şekilde özellikleri yazmıyor. Yarın firma ile bir görüş istersen. Net bilgi versinler.
tamamdır teşekkür ederimİlk defa gördüğüm bir marka. Sitesinde açık bir şekilde özellikleri yazmıyor. Yarın firma ile bir görüş istersen. Net bilgi versinler.
Ben yıllar önce Corsair Spec delta kasası almıştım, üste 240 mm destekli yazıyordu ama sığdıramadım, kasanın ön kısmına takmıştım
140 lık 2 fan lı yani 280 lik sığar gibi kasanın kullanım klavuzu yokmu destekledigi seyler yazar ordakasama sıvı soğutma takmak istiyorum uygun mu değil mi yardımcı olursanız sevinirim
Bu arada. Ekran kartınımı yükselttiniz yoksa sistmi hazırmı aldınızkasama sıvı soğutma takmak istiyorum uygun mu değil mi yardımcı olursanız sevinirim
140 lık 2 fan lı yani 280 lik sığar gibi kasanın kullanım klavuzu yokmu destekledigi seyler yazar orda
140 lık 2 fan lı yani 280 lik sığar gibi kasanın kullanım klavuzu yokmu destekledigi seyler yazar orda
hazır aldım140 lık 2 fan lı yani 280 lik sığar gibi kasanın kullanım klavuzu yokmu destekledigi seyler yazar orda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada. Ekran kartınımı yükselttiniz yoksa sistmi hazırmı aldınız
internette bir bilgi yok firmaya sorunQuantum Gaming QG-9440G
model bu da ama bi bilgim yok
Quantum Gaming QG-9440G
model bu da bi bilgim yok
hazır aldım
Neler var sistemde merak ettimQuantum Gaming QG-9440G
model bu da ama bi bilgim yok
Quantum Gaming QG-9440G
model bu da bi bilgim yok
hazır aldım
ryzen 5 5500 16gb ram rtx3060 512gb m2 ssd sistemin özellikleri böyleNeler var sistemde merak ettim
+ kasandaki 3 fanı ölçüp üste uyarmi diye bakabilirsin ama bence 280mm lik bişi olur oraya 360 sığmayabilir gibi kullanım klavuzu yokmu bak sana