Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

Eyvallah hocam da aldım uygulucam 😁
Birde şeyi sorucam borsa kapalıyken geç saatlerde yada hafta sonu satmak istedik ya mesela satma yada alma emri verince borsa açılınca o emri verdiğimiz zaman ki fiyata göre mi alınır satılır yoksa açıldığı anki fiyatlara göre mi
Farklı emir tipleri var, burda açıklamak uzun sürer, aracı kurum veya banka yatırım hesabı bilgi sayfaları var, orda tüm emir tiplerini inceleyebilirsin.

06/02/2026 Cuma kapanış verileri:

2026-02-06_18-59.webp

IMG_0795.webp
IMG_0796.webp

Nvidia 1 aylık düşüşten sonra tekrardan yükselişe geçmiş gibi duruyor.

Nvidia yatırımcıları mutlu :D

Bofa ve Citi (iki kan emici) piyasanın biraz yükselmesini bekliyorlar, fake hareketler sergiliyorlar, yine yapacaklar daha önce yapageldiklerini :

2026-02-10_15-22.webp

MEYSU 'dan 4-5 trade yaparak yüzde parayı arttırmıştım şimdi tepeden elime maliyet 15,8 kol kesimmi bekleyimmi bilemedim

MEYSU 'dan 4-5 trade yaparak yüzde parayı arttırmıştım şimdi tepeden elime maliyet 15,8 kol kesimmi bekleyimmi bilemedim
Cümlenden anlayabildiğim maliyetinin 15,80 TL olduğu, diğer kısımları anlayamadım... :(

MEYSU yeni halka arz olan bir şirketmiş baktığımda ve teknik analiz yapabilmek için henüz erken, piyasada biraz daha izlenmesi gerekiyor analiz edebilmek için. Kısacası şuan ne desek yanlış olur.

10/02/2026 Salı kapanış verileri:

2026-02-10_18-06.webp

Kanımca ASELS için "GEL GEL" hareketleri bunlar :)

Cümlenden anlayabildiğim maliyetinin 15,80 TL olduğu, diğer kısımları anlayamadım... :(

MEYSU yeni halka arz olan bir şirketmiş baktığımda ve teknik analiz yapabilmek için henüz erken, piyasada biraz daha izlenmesi gerekiyor analiz edebilmek için. Kısacası şuan ne desek yanlış olur.
14'e kadar düştü fiyatı yen arz evet o yüzden ne olacağı da belirsiz olduğundan satayım mı zararına bekleyim mi sonuçta arzından %100 yükselmiş oldğundan zarar büyüdükçe aylarca bekletir diye korkmuyor değilim.

11/02/2026 Çarşamba borsa kapanış verileri:

2026-02-11_22-03.webp

Daha dün yazmıştım, ASELS için "GEL GEL" yapıyorlar, diye... Bugün de düşürdüler ama az düşürdüler, belki de "arkası yarın" filmi çeviriyorlardır :)

11/02/2026 Çarşamba borsa kapanış verileri:

Alıntıyı görüntüle

Daha dün yazmıştım, ASELS için "GEL GEL" yapıyorlar, diye... Bugün de düşürdüler ama az düşürdüler, belki de "arkası yarın" filmi çeviriyorlardır :)
Sabah forumlarda 299 seviyelerinden alanlar vardı. bugün 3 üzerine çıkmasını bekliyorlardı :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,307
Üyeler
188,738
Son üye
han1099
Geri