IPhone 15 128 Gb Akıllı Telefon Siyah Sepette 47000 TL

hala 16e öven tipler var magsafe yok dinamik ada yok geniş açı kamera yok tek artısı işlemci ve ram fakat ios optimizasyonu sayesinde uzun yıllar boyunca farkı hissetmeniz mümkün değil 14 pro içinde ikinci ele yönelmek istemeyenler için bu fiyat bandında ip15 almak daha mantıklı
Ios 26 mi optimize güldürme

Puan kampanyasını da sayarsak 36 küsüre 16e aldım çok memnunum. Benim için adanın kımıldaması önemli değil, magsafe çok lazımsa kılıfla hallolur. Geniş açı kullanmıyorum. Önemli olan stabil bir şekilde ne kadar uzun süre kullanabileceğim. Zaten tüm bunlara ihtiyacım varsa biraz daha ekleyip en yenisini alırım ne işim var iki nesil eskisiyle.

hala 16e öven tipler var magsafe yok dinamik ada yok geniş açı kamera yok tek artısı işlemci ve ram fakat ios optimizasyonu sayesinde uzun yıllar boyunca farkı hissetmeniz mümkün değil 14 pro içinde ikinci ele yönelmek istemeyenler için bu fiyat bandında ip15 almak daha mantıklı
Komiksin kanka ne diyim ki dinamik ada olmasa ölecek misin? Hem 10.000 TL fazla veriyorsun hem yapay zekadan, işlemciden, güncellikten, ana kameradan, bataryadan feragat ediyorsun. Sırf havası olsun diye dinamik ada istediğine %90 eminim. Estetik harici işe yaradığı adamakıllı bir şey yok. Magsafe şarjı da sanki her gün kullanıyormuşsun gibi Magsafe özelliğinden gömmeye kalkmışsın. Magsafe olsun diye daha demin saydıklarımdan vazgeçerim diyorsan umurumda değil. Ek olarak Magsafe kılıf kullanırsan telefonun yine istediğin yerlere sabitlenebilmeye devam ediyor, hani eğer oradan laf edeceksen etme diye söyleyeyim. Geniş açıya bir şey diyemem ama ben kimsenin telefonunda her 5-6 fotoğraftan 1 fotoğrafı bile geniş açıyla çekilmiş olduğunu görmedim pek. 10.000 lira için gram değmeyecek özellikler. iPhone 15 öldü artık. Ben bile kamerayı ve ekranı o kadar önemseyen biri olarak 50.000'im olsa sıfır ama 2 yıl eskimiş 128GB iPhone 15 alacağıma 256GB iPhone 16e veya 128GB olanı + AirPods Pro alırım.

Son düzenleme:
16e varken 15 alacak adam da gitsin dinamik adada denize girsin başka ne diyeyim 😮‍💨

İyice kafam karisti 60 bin butcem var 1tb lik 15 pro almayi dusunuyorum 2.el temiz cihaz ne yapayim almayayim mi?
Kapasite kamera ve olabildigince kucuk olmasi benim icin onemli

İyice kafam karisti 60 bin butcem var 1tb lik 15 pro almayi dusunuyorum 2.el temiz cihaz ne yapayim almayayim mi?
Kapasite kamera ve olabildigince kucuk olmasi benim icin onemli
60.000'e 1TB 15 Pro'nun temiz olduğuna emin misiniz hocam? Piyasaya baktım aslında bir sürü varmış ancak 16 Pro falan almak daha mantıklı olmaz mı? 1TB'a çok mu ihtiyacınız var?

Edit: 16 Prolar ikinci elde saçma paralara satılıyormuş.

Geri