❌İndirim Bitti! MSI MPG 321URX QD-OLED 31.5" 0.03 ms 4K 240 Hz OLED Oyuncu Monitörü 40.299TL

Satıcı techburada herhangi bir ölüpixelde veya iadede yardımcı olmuyor hiç ona göre alın

Geçen amazonda 2.el 43 e satılan XG27UCDMG den iyi mi acaba?

Satıcı techburada herhangi bir ölüpixelde veya iadede yardımcı olmuyor hiç ona göre alın
Ölü pixel dersen yardımcı olmaz tabi, kutusunu vs tertemiz açıp iade edeceğin zaman da yine tertemiz kutulayıp "14 günlük yasal iade hakkımı kullanmak istiyorum" diyeceksin, şunu bir türlü öğretemedik insanlara.

Yav ben dp 2.1'li monitör aldım, rtx 5000 serisine de geçtim. Dp 2.1 kablosu kullanıyorum 80gbps destekli, monitorden dsc de kapalı ama hiç bir farkını görmüyorum, bu dsc konusunda boşuna takıntı yapılıyo gibime geliyo

Yav ben dp 2.1'li monitör aldım, rtx 5000 serisine de geçtim. Dp 2.1 kablosu kullanıyorum 80gbps destekli, monitorden dsc de kapalı ama hiç bir farkını görmüyorum, bu dsc konusunda boşuna takıntı yapılıyo gibime geliyo
Bana da takıntı gibi geliyor ama ben ve bazı insanlarda almışken en iyisini alma hissi oluyor.
Çünkü sonuçta DSC'li en ucuz model 40k DSC'siz en ucuz model ise 55k.
Şimdi ben dp2.1 model almadan tam en iyisini aldım hissine kapilamayacağım.
Sonuçta 40k da az bir para değil.
Kim 40k verip eksik bir ürün almak ister ki?
Ne zaman 40k'lık ürününde iyi olduğu hissine kapilacagım.
55k verip dp2.1 monitör alana kadar.
Onu alıp kullaninca haaa harbiden de bir fark yokmuş diyip için rahatlicak.
6 ay DSC Samsung 2 ay da dp2.1 kullanmış biri olarak farkı anlamadım.
Samsung mat ekrandi bu parlak çok daha iyi bence en net fark.
Ama parlak DSC'li model kullanip test etmeliyim ki farkı yokmuş diyebilmeliyim.
Yine kendi özelimde ben pg27ucdm'yi 37'ye aldım Amazon depodan :D.
Bu sebeple ben DSC'li monitörlerden bile ucuza aldığım için sağlıklı değerlendiriyorum.
55k versem belki de dp2.1 gereksiz derdim. Ama ucuza alınca iyi özellik diyorum.

Bana da takıntı gibi geliyor ama ben ve bazı insanlarda almışken en iyisini alma hissi oluyor.
Ama parmak DSC'li model kullanıp farkı test etmeliyim.
Bu sebeple ben DSC'li monitörlerden bile ucuza aldığım için sağlıklı değerlendiriyorum.
55k versem belki de gereksiz derdim.
Ama ucuza alınca iyi özellik diyorum.
Ben 35k'ya 2k 500hz qd-oled dp 2.1 mat ekran aoc monitor alabiliyordum, morluk olmasın dedim gittim 66k'ya dp2.1 2k 540hz 4. Nesil trueblack kaplamalı w-oled aldım. Monitörden çok memnunum da 500hz monitorun üstüne ekstra 30k vermek koymadı değil, çok uzun yıllar kullanacağım, hiç morluk olmadan trueblack kaplaması olması mükemmel bir şey olduğundan en azından ileride değiştirmek gibi bir düşüncem olmaz diyip kendimi avutuyorum artık.

Ama parlak DSC'li model kullanip test etmeliyim ki farkı yokmuş diyebilmeliyim.
55k versem belki de dp2.1 gereksiz derdim. Ama ucuza alınca iyi özellik diyorum.
duygulara tercüman.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 35k'ya 2k 500hz qd-oled dp 2.1 mat ekran aoc monitor alabiliyordum, morluk olmasın dedim gittim 66k'ya dp2.1 2k 540hz 4. Nesil trueblack kaplamalı w-oled aldım. Monitörden çok memnunum da 500hz monitorun üstüne ekstra 30k vermek koymadı değil, çok uzun yıllar kullanacağım, hiç morluk olmadan trueblack kaplaması olması mükemmel bir şey olduğundan en azından ileride değiştirmek gibi bir düşüncem olmaz diyip kendimi avutuyorum artık.
üzücü olmuş, mat olması benim için bir artı olduğundan benim işime geldi vallahi, 35 k ya g6 çektim ben de

Geri