2. El ryzen 5 5600 temiz ve güvenli nasıl bulurum

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
3500
Sıfırı 6 bin lira 2. El almak istiyorum, kendi şehrimde elden teslim alabileceğim ilan yok sahibinden başka yerlerde 3 e 3,5 a var ama dolandırılmaktan korkuyorum ne yapmalıyım

Param Güvende ile alışverişlerde genelde risk altında olan alıcıdan ziyade satıcı oluyor. Sen alıcı olarak bir şeye onay vermediğin sürece paran hiçbir türlü kaybolmuyor. Alıcı olduğun sürece güzel bir sistem.

Param Güvende ile alışverişlerde genelde risk altında olan alıcıdan ziyade satıcı oluyor. Sen alıcı olarak bir şeye onay vermediğin sürece paran hiçbir türlü kaybolmuyor. Alıcı olduğun sürece güzel bir sistem.
Evet baktım ama param güvende ile satan bir tane bile ilan yok

elden almaya calıs onun dısında pek yanasan yok sistem alıcıyı koruyor cünkü, saglam ürün alıp bozugunu gönderip para iadesi alanlar vardı insanlar bu sebeple yanasmıyor.
onun dısında profillerine bakarak bi kac satısı olan birilerinden alabilirsin , bende baktım 3k 3.5k isteyenlerin ilanları eski ona göre

Evet baktım ama param güvende ile satan bir tane bile ilan yok
Haklısın ben de şimdi gördüm. Letgo'da da Sahibinden'dekine benzer bir sistem geldi, o da güzel çalışıyor. Bence öncelikle Sahibinden'deki ilanlarda satıcılara tek tek Param Güvende ile satabilir misin diye sormak daha mantıklı olur. Eğer sürekli satış yapan birisini bulursan belki sorumluluk alıp doğrudan havale de yapabilirsin.

Hangi şehirde oturuyorsun. Ibanla kesinlike tavsiye etmem . ben de bir süredir 5600 ilanlarına bakıyorum 3.5-4 arasına şehrinde denk getirirsen alabilirsin. Biraz zahmetli ama bunu bilmen gerekiyor

AM4 işlemcileri 2. el almak çok riskli, ben iki defa aldım ikisinde de yamuk, kırık pin vs. çıktı iadesiyle uğraştım. 2. elin iadesi de ayrı uğraştırıyor, satıcı vay ben görmemiştim, sorunsuz çalışıyordu vs. diye işi uzatıyor. Ben senin yerinde olsam sıfır alırım kafam rahat olur.

AM5 olsa hiç düşünmezdim, AM5 de pinler anakartta olduğu için işlemciyi 2. el almak çok daha güvenli.

AM4 işlemcileri 2. el almak çok riskli, ben iki defa aldım ikisinde de yamuk, kırık pin vs. çıktı iadesiyle uğraştım. 2. elin iadesi de ayrı uğraştırıyor, satıcı vay ben görmemiştim, sorunsuz çalışıyordu vs. diye işi uzatıyor. Ben senin yerinde olsam sıfır alırım kafam rahat olur.

AM5 olsa hiç düşünmezdim, AM5 de pinler anakartta olduğu için işlemciyi 2. el almak çok daha güvenli.
Hocam ben de 2 tane AM4 işlemci aldım 2.el bir sıkıntı olmadı . Elden veya param güvende ile almak önemli sadece

Hocam ben de 2 tane AM4 işlemci aldım 2.el bir sıkıntı olmadı . Elden veya param güvende ile almak önemli sadece

Elden alınca zaten pine bakıp alırsınız ona okey ama satıcıların çoğu param güvende ile göndermiyor, zor iş.

İstoc.com diye bir site de 5600x i 4.3 k ya veriyorlar ama güvenilir midir ki ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,678
Üyeler
190,784
Son üye
Cahiturkan
Geri