fatik1881
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 524
Instagram da gezerken bu videoya gördüm siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Gerek sosyal gerekse siyasal anlamda Avrupa'da olmayıp da bizde olanların listesi çıkarsak, meclis lokantasında yaşadığımız kaybın %1'ini bile oluşturmaz. Avrupa'daki çiftçi parlamento binasına traktörle dalarken bizde meclis lokantasını protesto etmek isteyenler ilk önce "T.C Devletini ortadan kaldırmaya çalışmak" suçlamasıyla karşı karşıya kalır. Duruma göre bu suçlamalar artabilir. Her şey sabrı, şükrü ve kaderi kabullenmekle başladı.
Attığım videoya Bakmamışsınız belli az yukarı bakın Lokanta konusunada değiniyor Halk çok laf ettiği için 3 kere zam yapılmış reis bundan da şikayetçiymiş 500K TL yetmiyormuşBence yemekhane bunların yemek yemesi için para vermeli, yemek için bir de para mı verecek vekillerim!
Haklısın. Ayıptır ya, 18 liralık tatlıyı 22 liraya çıkarmak nedir? Bu adamlar senin benim hakkımı savunuyor, bi de para mı veriyorlarBence yemekhane bunların yemek yemesi için para vermeli, yemek için bir de para mı verecek vekillerim!
Hakkım haram olsun.Instagram da gezerken bu videoya gördüm siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz