Meclis lokantası hakkında ne düşünüyorsunuz

Düşünmek zorunda kalmasak keşke diyorum. Videodaki abinin dediğine katılıyorum. Ülkemizde böyle bir saçmalığın olması cidden üzücü. Bazı milletvekilleri şoföründen ve varsa korumasından pay alarak, kendisi hem emekli hem milletvekili maaşını kullanarak zaten ona haram olan maaşını ekstra haramlaştırırken bir de utanmadan karşımıza her şey çok pahalı diye çıkmaları aptalca. Böyle sosyal tesis tarzı şeylerden tamamen halkın rahatça erişip kullanabilmesi gerekiyorken nedense paşalarım hep kendileri kullansın istiyor. Hadi diyelim ki ben mal biriyim belki bir şekilde kendi oyumu verdiğim adamın benim vergilerimle uyguna yemek yemesine kabullendim, neden oyumu vermediğim adamın yararlanmasını isteyeyim ki ben niye ödüyorum?

Bu tarz yemekhaneler makamı olan kişiler yerine halka verilmeli ve verilirken de bu tarz fiyatlardan satılmalı. Yani tarafım o veya bu diye demiş olmayacağım ama IBB'nin tesisleri ve yurtları gayet de bu konuda başarılı, ona da göz diktiler zaten :D

vizsyonsuz herifler kuru fasulye yiyor

bizde burada cajun corner yiyoruz

Gerek sosyal gerekse siyasal anlamda Avrupa'da olmayıp da bizde olanların listesi çıkarsak, meclis lokantasında yaşadığımız kaybın %1'ini bile oluşturmaz. Avrupa'daki çiftçi parlamento binasına traktörle dalarken bizde meclis lokantasını protesto etmek isteyenler ilk önce "T.C Devletini ortadan kaldırmaya çalışmak" suçlamasıyla karşı karşıya kalır. Duruma göre bu suçlamalar artabilir. Her şey sabrı, şükrü ve kaderi kabullenmekle başladı.

Bence yemekhane bunların yemek yemesi için para vermeli, yemek için bir de para mı verecek vekillerim!

Gerek sosyal gerekse siyasal anlamda Avrupa'da olmayıp da bizde olanların listesi çıkarsak, meclis lokantasında yaşadığımız kaybın %1'ini bile oluşturmaz. Avrupa'daki çiftçi parlamento binasına traktörle dalarken bizde meclis lokantasını protesto etmek isteyenler ilk önce "T.C Devletini ortadan kaldırmaya çalışmak" suçlamasıyla karşı karşıya kalır. Duruma göre bu suçlamalar artabilir. Her şey sabrı, şükrü ve kaderi kabullenmekle başladı.
Bence yemekhane bunların yemek yemesi için para vermeli, yemek için bir de para mı verecek vekillerim!
Attığım videoya Bakmamışsınız belli az yukarı bakın Lokanta konusunada değiniyor Halk çok laf ettiği için 3 kere zam yapılmış reis bundan da şikayetçiymiş 500K TL yetmiyormuş

Zehir zıkkım olsun hepsine, hem hükümet milletvekillerine hem muhalefet milletvekillerine... Halka aşık olanlar işte böyledirler, zaten aşk ayağına millete kazığı geçiren geçirene siyasette...

Geçen dün yine kavga çıkmış sonra gitmişler birbirlerine pirzola ısmarlamışlar kapanmış olay.

Kamera önünde birbirlerini yerler, kamera arkasında rüşvet ve her haltı 😅

Kuru soğan yeriz,Reisi yedirmeyiz !!!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haklısın. Ayıptır ya, 18 liralık tatlıyı 22 liraya çıkarmak nedir? Bu adamlar senin benim hakkımı savunuyor, bi de para mı veriyorlar :)

Son düzenleme:
israf olmasa,zararına satış olmasa gene insan "mecliste niye lokanta var" demez,cidden üzücü bir durum

hem bu 500k maaş alan eleman ne yapıyor da 500k yetmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,973
Üyeler
188,860
Son üye
beko02zaza
Geri