Yardım Yeni aldığım monitör hakkında

Rüyanda belki tüketici hakem heyeti sözleşmede yazan yeri alır sonuçta oraya gçre alınılmış ürün
1 adet ölü piksel ayıplı mal olarak kabul edildiğinden değiştirmeleri gerekiyor sözleşmede yazması bir şey değiştirmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin sorununda çok gereksiz ya kullan geç 1 ölü piksel ne 20 ölü piksel gelse iadeyle ugraşmam sen birde 3 ölü piksel şartıyla almışsın tüketici hakem heyeti allah degil ki sen o sözleşmeyi açıklamayı kabul ede ede aldıysan oda paşa paşa satıcının yanında durucaktır
Hiçbir yerde böyle bir sözleşme bulamadım. 1 adet ölü piksel olması şuan sorun değil fakat ileride artarsa bu sefer firma onarım yapabilir ve bu onarımda her şekilde tekrarlanıyor bu durumlar

1 adet ölü piksel ayıplı mal olarak kabul edildiğinden değiştirmeleri gerekiyor sözleşmede yazması bir şey değiştirmiyor
Nerede ayıplı mal kabul ediliyor sözleşmede eger 3?ölü piksel iade degişim yazıyorsa ayıplı mal 3 ölü pikseldir ama sen ugraşıcam diyorsan ugraş kardeşim şimdi öncelikle e devletten başvurucaksın firma adına aldıgın ürün ve birimi yaz sonra çagırıcaklar seni ürünü getirin falan

Hiçbir yerde böyle bir sözleşme bulamadım. 1 adet ölü piksel olması şuan sorun değil fakat ileride artarsa bu sefer firma onarım yapabilir ve bu onarımda her şekilde tekrarlanıyor bu durumlar
İleride artarsa mı kim sana bu kolpa bilgiye inandırdı

Ya eğer gerçekten 1 ölü piksel varsa tüm renklerde durdurup tek tek bak bir sorun olmaz eger tek ölü piksel ise fark etmen bile zor oyun oynarken birde hangi renk de ölü piksel

Açıklamaya sözleşmeye her şeye yazıyorlar en az 3 ölü piksel iade edilebilir ondan dolayı eger başka yoksa iade edemezsiniz ve bence gereksiz tek ölü pikseli kontrollü oyun oynarken dipden bile bakarsan fark etmen imkansız
renk renk ölü pixel fark etmez kardeşim ölü pixel zaten çalışmayan pixel demektir hiç bir rengi göstermez siyah görürsün direkt. Genel olarak THH ne başvuruda bulun çok tartışmaya gerek yok firma kendi element uydurmuş arkasına sığınıyor.

renk renk ölü pixel fark etmez kardeşim ölü pixel zaten çalışmayan pixel demektir hiç bir rengi göstermez siyah görürsün direkt. Genel olarak THH ne başvuruda bulun çok tartışmaya gerek yok firma kendi element uydurmuş arkasına sığınıyor.
Kardeşim renk renk fark etmez mi farklı renklerde farklı farklı ölü pikseller var ya hani hep tüm renklerde ölü piksel olmuyor

Nerede ayıplı mal kabul ediliyor sözleşmede eger 3?ölü piksel iade degişim yazıyorsa ayıplı mal 3 ölü pikseldir ama sen ugraşıcam diyorsan ugraş kardeşim şimdi öncelikle e devletten başvurucaksın firma adına aldıgın ürün ve birimi yaz sonra çagırıcaklar seni ürünü getirin falan

İleride artarsa mı kim sana bu kolpa bilgiye inandırdı
Sözleşme olması fark etmez sıfır bir ürün alıyorsun isterse sözleşmeye 10 tane madde eklesin bu bir kusurdur genel olarak ürün kusurlu çünkü olması gereken 0 ölü pixel 1 tane bile olsa kusur sayılır bunu 2-3 diye adetlendiremezsin. Hepiniz bir element uydurmuşsunuz sen THH ye başvur sonra sonucu buraya at bu iş bilmez arkadaşlarda öğrensin neyin ne olduğunu.

Normalde araştırıp alırdım fakat bundan önce aldığım monitörde sorun yaşadığım için hızlıca alayım dedim ondan dolayı pişmanlık yaşadım.

Bende aynısını söyledim fakat ne mediamarkt kabul ediyor ne Asus bende thh'ye başvuracağım çözümlenmesi için
THH'ye başvurun. Bence çözümlenir.
Eğer iade etme şansınız varsa kutulayın direk iade edin, üründen memnun kalmadım diyin geçin.
Rüyanda belki tüketici hakem heyeti sözleşmede yazan yeri alır sonuçta oraya gçre alınılmış ürün
Orda yazanla kanun uyuşmuyor? Aynı şey taahhütlü internet telefon vs. gibi sözleşmelerde de geçerli. Çok kişi gördüm taahhütlü olup fes ettikten sonra THH başvurup bir kuruş cayma bedeli ödemeyen.

Sözleşme olması fark etmez sıfır bir ürün alıyorsun isterse sözleşmeye 10 tane madde eklesin bu bir kusurdur genel olarak ürün kusurlu çünkü olması gereken 0 ölü pixel 1 tane bile olsa kusur sayılır bunu 2-3 diye adetlendiremezsin. Hepiniz bir element uydurmuşsunuz sen THH ye başvur sonra sonucu buraya at bu iş bilmez arkadaşlarda öğrensin neyin ne olduğunu.
Başvur kardeşim siz tüketici hakem heyetini aşlah mı sanıyprsunuz snaki hem alıcının yanında kaç kere başvurmuştum bilen konuşsun kırık gelen tv için 7 ay ugraşmama ragmen iade olmadı

THH'ye mediamarkt mı vereceğim yoksa asus'u mu?

THH'ye başvurun. Bence çözümlenir.
Eğer iade etme şansınız varsa kutulayın direk iade edin, üründen memnun kalmadım diyin geçin.

Orda yazanla kanun uyuşmuyor? Aynı şey taahhütlü internet telefon vs. gibi sözleşmelerde de geçerli. Çok kişi gördüm taahhütlü olup fes ettikten sonra THH başvurup bir kuruş cayma bedeli ödemeyen.
bu arkadaşın ya yaşı küçük yada bir boktan haberi yok sinir sınıyor cuma cuma :)

Sen direkt aldığın mağazayı vereceksin sana bu ürünü faturada kim sattı gözüküyorsa onu yazacaksın.

Başvur kardeşim siz tüketici hakem heyetini aşlah mı sanıyprsunuz snaki hem alıcının yanında kaç kere başvurmuştum bilen konuşsun kırık gelen tv için 7 ay ugraşmama ragmen iade olmadı
kanun olarak var 1 adet bile ölü piksel çıksa bu ayıplı mal olarak kabul ediliyor diye

bu arkadaşın ya yaşı küçük yada bir boktan haberi yok sinir sınıyor cuma cuma :)

Sen direkt aldığın mağazayı vereceksin sana bu ürünü faturada kim sattı gözüküyorsa onu yazacaksın.
tamam teşekkürler

servis raporu olmadığı için sorun çıkartırlar mı çünkü servise göndermekle uğraşmak istemiyorum sonuç zaten belli olacağı için

Cihazı mediamarkt'tan aldığın için mediamark'tı THH'ye vereceksin. Ayıplı kusurlu malı geri almıyorlar diye. Zaten seni yönlendirirler.

15 16 yaşında çocuksun bana yaşın küçük diyorsun cumaysa cuma hayatında hiç tüketici hakem heyetine gitmemiş bir çocuksun bilip bilmeden bilenede sallama gitsin bak siz hemen olayların gelişecegini mi sanıyorsunuz gitainde gör bakalım alıyor mu iadeyi

1 ölü pixelden çok bi sorun çıkmaz aslında. Ama yok ben illa bu ürünü istemiyorum diyosanız 14 günlük yasal iade hakkınızdan yararlanabilirsiniz. Tüketici haklarına falan gerek yok. Ama şunu da dipnot olarak düşeyim. Yeni alacağınız monitörde 1 değil 3 tane ölü pixel çıkma oranı da az değil. Ben sizin yerinizde olsam iade etmezdim ancak karar sizin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,853
Üyeler
189,171
Son üye
cage*
Geri