🔥İndirim 🔥Havit Kulaklık Standı RGB Dual (649TL)🔥

sen bir test et sıkıntı olmazsa burdan güncellersin :kizginpeepo:
Geçen hoparlörünü aldım kablolu havitin son seste açınca sanırım patlıyor yada cızırtı yapıyor anlam veremedim normal mi değil mi 🥲

Geçen hoparlörünü aldım kablolu havitin son seste açınca sanırım patlıyor yada cızırtı yapıyor anlam veremedim normal mi değil mi 🥲
bende soundbarını almıştım zamaninda sağdan sola geçerken ses azalıyordu iade ettim daha sonrasında bir daha satılmadı sanırım ondan sonra razer leviye geçtim %20 de bile yetiyor ses :kekw:

sen bir test et sıkıntı olmazsa burdan güncellersin :kizginpeepo:
Havitin klavyeleri güzel kulaklık olarak H7 denedim leş gibiydi H3 H7 leş uzak durmakta fayda var beni tatmin etmedi Klavyeleri tatmin edici malzeme olarak geneli sanırım gövde kısmı plastik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende soundbarını almıştım zamaninda sağdan sola geçerken ses azalıyordu iade ettim daha sonrasında bir daha satılmadı sanırım ondan sonra razer leviye geçtim %20 de bile yetiyor ses :kekw:
Soundbari da güzel bana temiz geldi abime verdim kullanıyor 😂

Havit Kulaklık Standı RGB Dual Balance 2 USB Bağlantısı, Masaüstü Kulaklık Standı, Dayanıklı Oyun Kulaklığı Tutucu, PC Oyuncu Kulaklık Aksesuarı için, Siyah (TH650)

https://amzn.eu/d/0e2LfA4j

649TL

Alıntıyı görüntüle
Birebir aynı ürünün Gamebooster olanı var. 2. el 250TL'ye aldım 2-3 ay önce. iş görüyor, 1 adet USB'yi 2 tane yapması güzel. Şahsen laptopla kullanıyorum klavye ve kulaklığı bu standa bağlıyorum donma kasma gecikme olmuyor

Ben aldım dün geldi. Renk rainbow ve 4-5 tane düz renk var. Altında masada kaymasın diye süngeri var. Dikey şerit ledi sadece rainbow yanıyor. Fena alet değil alınabilir

Geri