sendegitunutbeni
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 640
alinir mi
Havitin bir çok ürününü kullandım kullanıyorumda hala üzmez diye düşünüyorumalinir mi
sen bir test et sıkıntı olmazsa burdan güncellersinMchose X9 Cloud 3S var bende Birde Anker Soundcore Q21İ var problem olmaz muhtemelen
Geçen hoparlörünü aldım kablolu havitin son seste açınca sanırım patlıyor yada cızırtı yapıyor anlam veremedim normal mi değil misen bir test et sıkıntı olmazsa burdan güncellersin![]()
bende soundbarını almıştım zamaninda sağdan sola geçerken ses azalıyordu iade ettim daha sonrasında bir daha satılmadı sanırım ondan sonra razer leviye geçtim %20 de bile yetiyor sesGeçen hoparlörünü aldım kablolu havitin son seste açınca sanırım patlıyor yada cızırtı yapıyor anlam veremedim normal mi değil mi![]()
Havitin klavyeleri güzel kulaklık olarak H7 denedim leş gibiydi H3 H7 leş uzak durmakta fayda var beni tatmin etmedi Klavyeleri tatmin edici malzeme olarak geneli sanırım gövde kısmı plastiksen bir test et sıkıntı olmazsa burdan güncellersin![]()
Soundbari da güzel bana temiz geldi abime verdim kullanıyorbende soundbarını almıştım zamaninda sağdan sola geçerken ses azalıyordu iade ettim daha sonrasında bir daha satılmadı sanırım ondan sonra razer leviye geçtim %20 de bile yetiyor ses![]()
3D print ürün mü hocam buAlıntıyı görüntüle
Bundan aldım, 200tl. Bence daha estetik görünüyor ve gereksiz rgb basit duruyor.
![]()
Mutuzen Home Sütun Temalı Kulaklık Standı - Fiyatı, Yorumları
Mutuzen Home Sütun Temalı Kulaklık Standı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evet 3d print. Hafif bir şey ama basım kalitesi güzel3D print ürün mü hocam bu
AlınırHavit Kulaklık Standı RGB Dual Balance 2 USB Bağlantısı, Masaüstü Kulaklık Standı, Dayanıklı Oyun Kulaklığı Tutucu, PC Oyuncu Kulaklık Aksesuarı için, Siyah (TH650)
https://amzn.eu/d/0e2LfA4j
649TL
Alıntıyı görüntüle
Birebir aynı ürünün Gamebooster olanı var. 2. el 250TL'ye aldım 2-3 ay önce. iş görüyor, 1 adet USB'yi 2 tane yapması güzel. Şahsen laptopla kullanıyorum klavye ve kulaklığı bu standa bağlıyorum donma kasma gecikme olmuyorHavit Kulaklık Standı RGB Dual Balance 2 USB Bağlantısı, Masaüstü Kulaklık Standı, Dayanıklı Oyun Kulaklığı Tutucu, PC Oyuncu Kulaklık Aksesuarı için, Siyah (TH650)
https://amzn.eu/d/0e2LfA4j
649TL
Alıntıyı görüntüle