Gamesir G7 PRO ile BBW BLİTZ 2 arasında kaldım

Dreadott

80+
Reaksiyon skoru
1
selamlar bu iki kontrolcuden hangisini tercih etmeliyim ikisi aynı fiyat olsa kesin g7 proyu tercih ederdim ama blitz 2 4000 g7 pro ise 6000 den satılıyor minimum yurt dışı fiyatları ikisi de 80$ sizce aradaki 2000 lira fiyat farkına değer mi hangisini tercih etmeliyim.

Türkiyede maalesef GameSir ün fiyatı isimden dolayı şişirilmiş fiyatlar ile satılıyor aradaki farka değmez.

Blitz 2'yi ben sipariş etmiştim gelmeden iptal ettim çünkü şarj standı yok, ayrı olarak da bulunmuyor ve benim için önemli bi detay, kabloya tak çıkar pratik olmuyor. G7'nin de eksikleri var yön tuşlarının beğenilmemesi, Xbox cihazı olmasından ötürü turbo ve makro fonksiyonlarının olmaması gibi. Sonuç olarak ben ikisini de almadım :) Tercih sizin

selamlar bu iki kontrolcuden hangisini tercih etmeliyim ikisi aynı fiyat olsa kesin g7 proyu tercih ederdim ama blitz 2 4000 g7 pro ise 6000 den satılıyor minimum yurt dışı fiyatları ikisi de 80$ sizce aradaki 2000 lira fiyat farkına değer mi hangisini tercih etmeliyim.
@Diavelin yardımcı olabilir kontrolcü hakkında ben thunderbot G80TS aldım mesela

@Diavelin yardımcı olabilir kontrolcü hakkında ben thunderbot G80TS aldım mesela
GameSir markası Türkiye’de çok satıldığı için fiyatlar acayip şişti. Bu yüzden fiyat/performans cihaz arıyorsanız Thunderobot G80 TS veya BBW Blitz 2 TMR tercih edebilirsiniz (ALPS almayın). Ancak bu modellerin üstünde bir cihaz ararsanız, maalesef şişirilmiş fiyatlara sahip gamepadleri almak zorunda kalıyorsunuz: GameSir G7 Pro veya Flydigi Apex 4/5, Vader 4/5 Pro gibi.

Şimdi çoğu kişi “Thunderobot G80 TS ile BBW Blitz 2 arasında ne fark var?” diye soracaktır, kısaca yazayım:

BBW Blitz 2’nin artıları:
  • Bütün tuşları mekanik
  • 8 ekstra tuş
  • 2000 Hz polling rate
  • 1000 Hz jiroskop
  • PC uygulaması
  • Kaymaz silikon kaplama
  • Ekstra analog başlıkları
Thunderobot G80 TS’nin artıları:
  • Ayarlanabilir analog direnci (40–100gf)
  • Tetik durdurucular
  • Ayarlanabilir analog uzunluğu
  • Aydınlatmalı tuşlar
  • Hızlı değiştirilebilir tuş düzeni (Xbox / Nintendo Switch)
  • 1200 mAh batarya
  • HD titreşim motorları

GameSir markası Türkiye’de çok satıldığı için fiyatlar acayip şişti. Bu yüzden fiyat/performans cihaz arıyorsanız Thunderobot G80 TS veya BBW Blitz 2 TMR tercih edebilirsiniz (ALPS almayın). Ancak bu modellerin üstünde bir cihaz ararsanız, maalesef şişirilmiş fiyatlara sahip gamepadleri almak zorunda kalıyorsunuz: GameSir G7 Pro veya Flydigi Apex 4/5, Vader 4/5 Pro gibi.

Şimdi çoğu kişi “Thunderobot G80 TS ile BBW Blitz 2 arasında ne fark var?” diye soracaktır, kısaca yazayım:

BBW Blitz 2’nin artıları:
  • Bütün tuşları mekanik
  • 8 ekstra tuş
  • 2000 Hz polling rate
  • 1000 Hz jiroskop
  • PC uygulaması
  • Kaymaz silikon kaplama
  • Ekstra analog başlıkları
Thunderobot G80 TS’nin artıları:
  • Ayarlanabilir analog direnci (40–100gf)
  • Tetik durdurucular
  • Ayarlanabilir analog uzunluğu
  • Aydınlatmalı tuşlar
  • Hızlı değiştirilebilir tuş düzeni (Xbox / Nintendo Switch)
  • 1200 mAh batarya
  • HD titreşim motorları
Peki aralarında en iyisi hangisi 🥲

Peki aralarında en iyisi hangisi 🥲
“En iyisi” diye tek bir şey söylemek zor; ikisi de ihtiyaç doğrultusunda iyi. Birinin diğerinden net şekilde “en iyi” olabilmesi için, diğerinin yaptığı her şeyi yapabilmesi gerekir. Ayrıca aradaki fiyat farkını da göz önünde bulundurmak lazım: 700 TL fark var.

Sadece PC için alacaksan ve Nintendo oyunları oynamayacaksan BBW Blitz 2 tercih edilebilir. Ama benim gözümde analog direncini ayarlayabilmek ve tetik durdurucular da çok önemli özellikler. O yüzden senin için hangisi daha önemliyse, onu almak en iyisi.

Yapmıyorlar ki bi tane kol, bütün özelliklere sahip olsun, diğerlerine üstün gelsin, aradığımız hiçbir özellik dışarda kalmasın, fiyatı kaç dolar tele olacaksa olsun, bir kere alalım ömür boyu kullanalım. Böyle bir cihaz olmayınca sabah akşam şunu mu seçsem yoksa bunu mu diye 2 aydır bir cihaz alıcam alamıyorum. Birinin bir özelliği iyi diğer özelliği kötü, öbürünün başka bir özelliği iyi diğer bir özelliği kötü... Tam bir keşmekeş

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Vaga
Blitz 2'nin triggerları mekanik arkadaşlar ona göre. Araba yarışı oynayacaksanız size göre değil. FPS için ideal bir gamepad o.

illa ikisi arasında secim yapacaksak blitz al bence.
ama atk battle pro axe aklında olsun, 3k fiyatı ve harika bir gamepad.

Amazon’dan 5.5 e g7 pro aldım fiyat düştü birde indirim uyguladım umarım memnun kalırım

Geri