❌İndirim Bitti! GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 AORUS ELITE WIFI7 ICE 13.249TL

Yarın da SUBAT1000 gelir mi acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazon hediye bakiyesini karta daha dün aktardım bütün kampanyaları birleştirsem 10kya alırdım şansıma tüküreyim... :kekw:
Amazon bakiyesi herhangi bi karta aktarılıyor mu

Bu anakartın en büyük dezavantajı tüm m2 leri doldurursanız pciex hızı 16'dan 8'e düşüyor. Üst model ekran kartı kullananlar için sıkıntı olacaktır.

Bu anakartın en büyük dezavantajı tüm m2 leri doldurursanız pciex hızı 16'dan 8'e düşüyor. Üst model ekran kartı kullananlar için sıkıntı olacaktır.
Hiçbirinde kayda değer bir kayıp olmuyor ki hocam. Birkaç video bakmıştım almadan önce, 5090'da 8k'da oyun oynanmıyorsa ciddi bir kayıp yok. %1-2 maksimum olması lazım. Aynı şekilde 4000-5000 serisi diğer kartlardan kullanıyorsanız da PCIe 5.0 x8 = PCIe 4.0 x16 aynı bant hızına sahip diye biliyorum. Yani hiçbir performans farkı olmaması gerek.

Daha bir sene olmadı h770 anakart 4000 liraya, intel 13500 4800 liraya, 48gb ddr4 3600mhz rami de 5000 liraya almıştım, am5 sistem toplasam ne kadar tutar diye bakayım dedim en az 40 bin çıkıyor. Çok kötü çok. Sistemlerinize sıkı sıkıya sarılın valla.

SUBAT750 (sadece mobil cihazlardan girince kod çalışıyor) kodu ile bu fiyata geliyor. Son 6 ayın en düşük fiyatı, harika tasarıma sahip ve yüksek seviye bir anakart olduğunu düşünüyorum. İhtiyacı olan değerlendirebilir.
bunun için kesinlikle şeytana uyulur bence
ve uyacağım gibi görünüyor

Sapphire B850-A Pure var elimde henüz kullanmadım, bana yaklaşık 9 9.5 bandına geldi. Bunu almaya değer mi? Çok dürtüklüyor beni bu anakart, uzun bir süredir bakıyorum aslında da. Tam vazgeçiyorum bi kampanya falan çıkıyo dürtüyo :D 13499du önceden bi ara 14k+ yaptılar sonra 13999da kaldı. Yarın 1k kupon gelse birde ürüne bi indirim gelse, çocuklar el ele tutuşsa, hayat bayram olsa... :peepokalp:

Ah be yetişemedik yine

Kullanıyorum memnunum.

1000159308.webp

Geri