omeragabey
80+
- Reaksiyon skoru
- 47
var var hem bimde hem a101de var 400gr ben alıyorum arada 10 dilim bol çikolata ve sütlü ayak üstü yemelik200 TL'ye soğuk baklava mı vat
var var hem bimde hem a101de var 400gr ben alıyorum arada 10 dilim bol çikolata ve sütlü ayak üstü yemelik200 TL'ye soğuk baklava mı vat
Sınırlı sayıda diyor yarına kod çalışmayabilirDostlar kodu aldım ben yarın kullansam sorun olur mu
Kod sayısı sınırlı değil mi? Aldıktan sonra kullanmada da mı sınır varSınırlı sayıda diyor yarına kod çalışmayabilir
Yapamamışlardır ben yeni kullandım kodu, ilk başta giremedi sonra bilen birine sordu deneye deneye hallettilerBende kod var da şu an çalışıyor mu yakın zamanda deneyen var mı? Yoksa ilk kullanan 21K kişiye miydi?
Not: denedik olmuyor, kod geçersiz diyor.
Yanlış girmiş olmayasın saat 7.30 gibi kullandım bir sıkıntı çıkmadıBende kod var da şu an çalışıyor mu yakın zamanda deneyen var mı? Yoksa ilk kullanan 21K kişiye miydi?
Not: denedik olmuyor, kod geçersiz diyor.
Fark etmiyor kota doldumu geçersiz sayılır kod bilginizi olsunKod sayısı sınırlı değil mi? Aldıktan sonra kullanmada da mı sınır var
Geçti artık hocam yarın denerimFark etmiyor kota doldumu geçersiz sayılır kod bilginizi olsun
hediye kartlarinin sistemi o degil diye biliyorum. bir kupon kodundan daha farkli gibi. 16 haneli kart numarasi ve pin sifresi veriyorlar. sanmiyorum gecersiz sayacaklarini.Fark etmiyor kota doldumu geçersiz sayılır kod bilginizi olsun
20000 ile sınırlı yazıyordu hocam gerisini bilmiyorumhediye kartlarinin sistemi o degil diye biliyorum. bir kupon kodundan daha farkli gibi. 16 haneli kart numarasi ve pin sifresi veriyorlar. sanmiyorum gecersiz sayacaklarini.