🔥İndirim Axess İlk başvuru 3500 TL üzeri 1000 TL chippara Totalde 10000 TL chippara

26 şubattı son gündü kampanya son gününü 15 şubata çekmişler

Nerde yazıyor son gün
Dün yaptım bende bu şekilde gözüküyor

1000012778.webp
1000012779.webp

Ocak ayında başvuru yapmıştım bizim kampanyayı değiştirmişler😀

Cumartesi kayıt olur mu ve ne soruyorlar online görüşmede iş gelir falan soruluyor mu
Ve telefon alacağım da bu 12 ay 45k olayını da kullanabilir miyim ek olarak
Hocam bilgim yok arayıp sorabilirsiniz iş gelir durumu gelir kaynağı yıllık ne kadar işlem yapabilirsiniz kaç işlem vs soruyolar 12 ay 45 k bilmşyorum şuan 25.000 3 ay farksız nakit avans kampanyası var ama oda troya özel bildiğim mh den bilgi almanız daha iyi olır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ocak ayında başvuru yapmıştım bizim kampanyayı değiştirmişler😀
Bende ocakta başvuru yaptım kullandım komple amazon bakiyesi aldım 15 şubat son ocak için 15 mart bu ay başvuru uapanlar için

Görüntülü görüşmeden biraz çekiniyorum iş bulma aşamasında KPSS çalışan biriyim ufak tefek kripto ve freelance gelirlerim var sadece

Görüntülü görüşmeden biraz çekiniyorum iş bulma aşamasında KPSS çalışan biriyim ufak tefek kripto ve freelance gelirlerim var sadece
Hesap açarken kimlik yüz fotosu almaları lazım , ancak kredi kartı başvurusunda konuşmana gerek yok.Bende kayıt dışı bir gelirim var sadece finansbank ,yapıkredi vermesine rağmen bir lira vermediler limit birde garip buldum ve findeks raporu aldım notum a+ olmasına rağmen sistemi anlamadım mühtemel kayıtlı gelir beklentisi var.

Herhangi bir kredi kartı olmaz mı şartlarda göremedim aidat ödemek istemiyorum

Alıntıyı görüntüle

Kampanyaya, Akbank bireysel kredi kartı olmayıp 1– 28 Şubat 2026 tarihleri arasında ilk kez Axess asıl kredi kartı başvurusu yapan ve 28.02.2026’e kadar kartı onaylanan Akbanklılar katılabilirler.

• Juzdan veya Akbank Mobil’den kampanyaya katılmak için harcamadan önce “Hemen katıl” butonuna tıklamanız gerektiğini bilmenizi isteriz. Kampanya, profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında göründükten sonra katılım gerçekleşir.
  • SMS ile kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce bankamızın sistemine kayıtlı olan cep telefonu numaranızdan “ODUL” yazıp 4566’ya SMS göndererek kaydolmanız gerektiğini bildirmek isteriz. Belirtilen kısa mesajın bankamızın sistemine ulaşmasından sonra bankamızca size “kaydoldunuz” bilgisinin iletilmesi ile kampanyaya katılımınız gerçekleşir. Katılım için gönderilen SMS’lerin operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirildiğini bilmenizi isteriz.

İsteğe bağlı 10 günlük vade de net 10 bin TL indirim nasıl alırız👇

1. 10 gün boyunca amazondan hergün 3500 TL'lik hediye kartı alıyoruz.
  2. 10 gün sonra telefon, ekran kartı vs. herhangi bir ihtiyacımızı görüyoruz.
  3. Totalde 35 bin TL harcamaya 10 bin TL chippara kazanıyoruz.
  4. Kazanılan chipparalar ile kredi kartı borcunuzu ödeyebiliyorsunuz.

Chip-para ile Öde

Amazon E-Hediye Kartı

Dipnot; Hediye kartı, satıcısı sadece amazon olan ürünlerde geçerlidir.
Dostum bu amazon kartlardan hangisini satın alacağız 4 farklı kart mevcut?

26 şubattı son gündü kampanya son gününü 15 şubata çekmişler
15 Şubat kampanyaya katılımın son günü, 15 Mart kampanya'nın bitişi içi son gün. Ben de aynı yanılgıya düştüm müşteri temsilcisine sordum direkt kampanya ne zaman bitiyor diye.

Şimdi gördüm 28 Şubat'a uzatmışlar katılımın son gününü de.

1.5 YILDIR KULLANDIM 5KURUŞ KAMPANYA VERMEYEN DANDİK BANKA :D inş yakında kapatıcam çöp

Geri