20k ekran kartı önerisi

Bu fiyata 2.eldede çok iyi kartlar yok yani 9060xt mantıklı
15K ya şuan alınabilecek en mantıklı kart 3080 10GB. Temizleri de bulunuyor piyasada hatta 2 hafta kadar önce facebook grubunda 15500 e ROG 3080 satan vardı kart furmark da 67 derece yani temiz bir karttı.

Alınmaz o fiyatlara asla o paralara 3080 3080ti denk getirilebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kart 2k da bile üzmüyor kullanıcıyı VRAM 16GB. Alınır bencede.
Temizi zor bulunur gibi bulunsa bile yaşlı kart be artık ömrü geldi gibi

Merhaba ryzen 5 7500f sistem topluyorum beyaz renkte olacak sistem.
Aklımda sıfır saphire 9060xt pure 16gb almak var ancak bu fiyat bandında önereceğiniz başka ekran kartı var mı 2.el vs
rx9060xt 16gb kullajnıyorum gayet memnumun alabılırsın, benım yasadıgım tek sıkıntı ilk defa amd kart kullandım driver vs bı garıp geldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1771175250406.webp
komikler

Temizi zor bulunur gibi bulunsa bile yaşlı kart be artık ömrü geldi gibi
Geçen yan sisteme aldım cayır cayır oynatıyor üzmez kutulu faturasız aldım kozmetik temizdi içi açılmış bakım yapılmıştı

9060XT öneririm. bende güç kaynağınız kötü değilse

Merhaba ryzen 5 7500f sistem topluyorum beyaz renkte olacak sistem.
Aklımda sıfır saphire 9060xt pure 16gb almak var ancak bu fiyat bandında önereceğiniz başka ekran kartı var mı 2.el vs
Alabileceğin en iyisi evet.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Bende topluyorum tüm malzemeleri aldım ekran kartına 19 20 k butce kaldi dun amazon depoda 17 ye bulmuştum ama maaş bekleyeyim dedim bide bilgisayarı alınca birleştirmek için anlaşılır güzel bir video önerisi varsa sevinirim

Bende topluyorum tüm malzemeleri aldım ekran kartına 19 20 k butce kaldi dun amazon depoda 17 ye bulmuştum ama maaş bekleyeyim dedim bide bilgisayarı alınca birleştirmek için anlaşılır güzel bir video önerisi varsa sevinirim
Dostum amazon depo dediğin şey ne biraz açıklayabilir misin ilk defa duydum

Geri