Spor beslenmesini nasıl ayarlayabilirim

Yamaha MT-09

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
225
beyler spora başlayalı bir kaç hafta oldu ama adam gibi beslenme yapamıyorum. hazır beslenme listesi felan varmı? ne yapacağımı bilmediğim için bir bok yapamıyorum.

Yapay zekadan yardım al hocam. Ben normalde pek kullanmam o eşşeği ama yediklerini söylersen senin adına kalori sayar, yükten kurtulursun. Boyunu, kilonu ve spordaki amacını da söylersen sana kaç kalori alman gerektiğini, o kalorinin ne kadarı protein ne kadarı karbonhidrat vs. söyler, zaten sen söylemeden atlar hemen "istersen sana program hazırlayabilirim, ne dersin?" diye.

Yapay zekadan yardım al hocam. Ben normalde pek kullanmam o eşşeği ama yediklerini söylersen senin adına kalori sayar, yükten kurtulursun. Boyunu, kilonu ve spordaki amacını da söylersen sana kaç kalori alman gerektiğini, o kalorinin ne kadarı protein ne kadarı karbonhidrat vs. söyler, zaten sen söylemeden atlar hemen "istersen sana program hazırlayabilirim, ne dersin?" diye.
hocam buraya yazmadan önce baktım zaten fakat ben eşşeğe 70 gram yağı geçme diyorum onu bile düzeltemedi programda bazı şeylerin gramı aşırı oynuyor

Yagdan uzak dur yeterli karbonhidrat ye her ay olcum yap zayiflamak veya kilo almak istiyorsan ona gore yemegi arttir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,320
Üyeler
189,593
Son üye
İcardiosimhen99
Geri