Önerim okuldan yapma 3 kere yaptım kafayı yedim9. Sınıfım son 1-2 aydır bir kızdan hoşlanıyorum ona söylemek istiyorum ama bir yandan da çekiniyorum neredeyse hiçbir erkekle konuşmuyor arkadaşlarının hepsi kız sizce ona söylemeli miyim
bende 9'um dostum. Yani seni en iyi anlayabileceklerden. Aynı sınıftaysan asla yapma. Geçen sene aynı sınıftan 2 kere yaptım. Çok büyük hataydı fakat en azından 2'de durmayı bildim. Farklı sınıflardaysan ve kendine güveniyorsan denenebilir bence. Kaybedeceğin ne var?9. Sınıfım son 1-2 aydır bir kızdan hoşlanıyorum ona söylemek istiyorum ama bir yandan da çekiniyorum neredeyse hiçbir erkekle konuşmuyor arkadaşlarının hepsi kız sizce ona söylemeli miyim
dış görünüşünü beğendiğini düşünmüyorsan ve adam akıllı muhabbetiniz yoksa öyle bir şeye kalkışma derim. öncelikle instagramdan istek atıp oradan hikayelerine cevaplar vererek biraz aklına girebilirsin. bunu yaparken de sınıfta falan kızı gördüğünde tanımıyormuş, hiç konuşmuyormuşsunuz gibi davranma. en azından selam ver. cevabını bildiğin soruları sor arada. doğru zaman geldiğinde anlarsın ve söylersin zaten. kızla yazışırken kısa kesip kapatma. konuşma uzarsa uzasın, birbirinizi tanıyın. birkaç gün birkaç hafta geçer bir gün yine konuşurken açılırsın.9. Sınıfım son 1-2 aydır bir kızdan hoşlanıyorum ona söylemek istiyorum ama bir yandan da çekiniyorum neredeyse hiçbir erkekle konuşmuyor arkadaşlarının hepsi kız sizce ona söylemeli miyim
Bu adamı dinleyn her konuda çok enteresan yaklaşımları var. Sizi hayatta kesinlikle öne geçirirDudağına yapış
Agalar Arkadan bıçaklaya biliyor Sıkıntı En iyisi Anime Kızları Napcan okuldaki Kızları veya agalarıAgalarınız varken kızlara neden ilgi duyuyorsunuz yakıştıramadım size
HımmmmmmmmmDudağına yapış