Far Cry 4 Like a Bird başarımı olmuyor.

DeSouzab

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
105
Başlıkta gördüğünüz gibi Far Cry 4 oyunundaki "Like a Bird" başarımı bir türlü olmuyor.

Gerekn mesafeyi Wingsuit ile uçarak yapıyorum olmuyor.

FPS'imi 60 sabitledim gene olmadı.

Ubisoft Connect'i Yönetici olarak çalıştırıp denedim olmadı.

Bilgisayarı yeniden başlattım olmadı.

Gereken mesafenin 2 katı gidebileceğim yer bulup gittim gene olmadı.

Neden olmadığını bilen varmı? Steam üzerinden klavye ile oynuyorum.

Son düzenleme:
Far Cry 4 oynanır mı?

Güzel seride ben hiç oynamadım sarıyor mu bari
3 blood dragon primal sarıyor bunları kesinlikle öneririm beğenirsen 4'üde oyna sonrasında baymaz dersen 5 ve 6'ya geçersin en sonda veya en baştada katlanabilirim dersen 1 veya 2'yi oynarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi hoş sohbet ediyoruzda gençler sorunumun çözümünü bilen yokmu??😁

3 blood dragon primal sarıyor bunları kesinlikle öneririm beğenirsen 4'üde oyna sonrasında baymaz dersen 5 ve 6'ya geçersin en sonda veya en baştada katlanabilirim dersen 1 veya 2'yi oynarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi hoş sohbet ediyoruzda gençler sorunumun çözümünü bilen yokmu??😁
Primal hoşuma gitmişti oynamadım arkadaşım oynarken izliyordum

Bir alanı keşfetmek için araçla yer altına girmeye çalıştığımı hatırlıyorum. Yani tek o başarımda bug vardı diye hatırlıyorum.
Baktım da hangisi anlayamadım. Bu arada bahsettiğin başarımı yapmışım. Oyunu önce 2016 gibi oynamışım ya bitirdim ya da sıkıldım. Sonra 2017 başarıma kasmıştım. Ama galiba sonradan Yeti diye bir yedek paket gelmiş veya ben tüm başarımları yaptım diye hatırlıyorum. Veya başarım değil de o araba ile vurdurarak keşfettiğim alan düz harita etkinliği de olabilir.

2026-02-17_02-32.webp

Başarımları çözemiyorsanız videolar izlemenizi öneririm. Farklı taktikler olabiliyor.
Ayrıca Türkçe yama veya modlar da başarımları bozabiliyor, kaldırıp deneyin.

Geri