🔥İndirim 7500F 5060 Ti 16 GB sistem 52.499& Peşin fiyatına 9 taksit

? biri 14400f ayarında haberin var di mi hatta 14400f den daha iyi işlemci 7500f

kanka bir tık daha iyi o kadar.

Hani işlemciden kısayım diyeceğin kadar bir fark yok. %1-2 oynuyor :)

umarım benchmark nedir biliyorsundur.

Youtube karşılaştırmalarına da bakmanı öneririm.

++

Ayrıca CL46 ram ne hocam? kesinlikle alınmaz.

kanka bir tık daha iyi o kadar.

Hani işlemciden kısayım diyeceğin kadar bir fark yok. %1-2 oynuyor :)

umarım benchmark nedir biliyorsundur.

Youtube karşılaştırmalarına da bakmanı öneririm.

++

? 12400f vs 7500f
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6000 cl30 ramlerimi stabilizasyon sorunları yüzünden 4800 cl46 kullanıyorum xD

Fiyat cazip değil ama 9 taksit alabilen varsa bi daha gözden geçirilebilir.

? 12400f vs 7500f

6000 cl30 ramlerimi stabilizasyon sorunları yüzünden 4800 cl46 kullanıyorum xD
KANKA KÖR MÜSÜN 14400F YAZIYOR YA ?

ayrıca 6000 cl30 alamayanda stabilizasyon vsvs. nasıl bir stabilizasyonmuş o :D bütün profesyonel oyuncular dahi cl30 en hızlı frekans kullanıyorken :D

hocam belli ki ggaraj çalışanı falansın :D

KANKA KÖR MÜSÜN 14400F YAZIYOR YA ?

ayrıca 6000 cl30 alamayanda stabilizasyon vsvs. nasıl bir stabilizasyonmuş o :D bütün profesyonel oyuncular dahi cl30 en hızlı frekans kullanıyorken :D

hocam belli ki ggaraj çalışanı falansın :D
ne alaka ya

bro allah için cl30 6000 yerine 4800 cl46 arasında yüz yıllar var yani :D
oyun cokuyor birader? am5 ram stabilizasyon sorunları diye arat bak. işlemci değişene kadar böyle kullanıyorum mecbur ne yapayım? istersen video atayım sana?

cazibini atıver
Şuanda tek tek site gezmeme gerek yok kalitesiz elde kalmış parçalarla oluşturulmuş bir sistem . Tek tek toplayarak çok rahat bir şekilde kaliteli parçalarla taksitli bir şekilde 55-56 bantlarına toplanabiliyor . Sistem sadece 9 taksit ile alındığı durumda mantıklı hale gelir onun dışında bi mantığı yok. Aynı sistemleri bende paylaşmıştım zamanında ama git gide içindeki parçaların kalitesi düşmüş. ( fiyat kalite açısından albenisi yok. Bariz bir indirim yok. )

Şuanda tek tek site gezmeme gerek yok kalitesiz elde kalmış parçalarla oluşturulmuş bir sistem . Tek tek toplayarak çok rahat bir şekilde kaliteli parçalarla taksitli bir şekilde 55-56 bantlarına toplanabiliyor . Sistem sadece 9 taksit ile alındığı durumda mantıklı hale gelir onun dışında bi mantığı yok. Aynı sistemleri bende paylaşmıştım zamanında ama git gide içindeki parçaların kalitesi düşmüş. ( fiyat kalite açısından albenisi yok. Bariz bir indirim yok. )
Aynı sistemi 50 kere paylastın attırtma buraya alev emojileri koş koşş yazarak hemde

Böyle bir sürü konun var

• Hahaha
Reaksiyonlar: Styx
Aynı sistemi 50 kere paylastın attırtma buraya alev emojileri koş koşş yazarak hemde

Böyle bir sürü konun var
Okuma yazman var mı ? Sistem parçaları git gide değiştirildi kalitesi düşürüldü diyorum. Kalitesiz şuanda sistemdeki parçalar.

Ben o konumda da aynısın söyledim taksitli alındığı halde mantıklı diye . Senin attığın ürüne de aynısını diyorum. 9 taksit alabilen varsa mantıklı . Onun dışında fiyat indirimi yok diyorum.

Konudaki fiyata bak bakalım dostum 😅
54k fiyata 32gb ramli ve s2 model paylaşmışım ?
IMG_6820.webp

Geri