❌İndirim Bitti! BenQ 27″ 200Hz 2K IPS Beyaz Monitor 7.699 TL

Pek anlamam ama geldiği zaman istediğiniz test vs varsa ben de yapabilirim

hocam o da pahaliymis ben 8k civarina ariyorum en iyisi bu monitörün stoğunu bekleyeyim(gelirse)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam oledler cok pahali diye bakamadım bile.
Hocam zaten tam oturmuş bir teknoloji değil, sundukları çok iyi ama eksileriyle geliyor. Ayrıca hassasiyet gerekiyor biraz. Ben oturdum mu kalkmıyorum o yüzden biraz daha bekleme kararı aldım WOLED glossy ve mat deneme fırsatım oldu.

gigabyte woled ne yaptınız hocam kullanıyor musunuz
Şuan forumday gezerken bariz gözüküyor, gece olduğu için çekince net gözükmüyor fakat ekranın ortasından dikey çizgiler geçiyor. İade edicem QD-OLED haberlerini takip edicem fiyat ve ürün bazlı fırsat bulursam alırım herhalde. Yazı tipine bir şekilde alışıyorsunuz çok ince yazılarda bozukluk belli oluyor zaten orta-kalın yazı tiplerinde çok anlaşılmıyor. Fakat günün sonunda 26 bin TL benim için büyük para kusursuz olmasa da içime sinmesini istiyorum o yüzden beni idare edicek bir 2K monitörüm olsun diye konudakini satın aldım. Bendeki monitörde özellikle sol kısımdaki bu çizgi aşırı belirgin bakınca direk gözüküyor karanlık temada.

1000167192.webp

Son düzenleme:
Şuan forumdayım gece olduğu için çekince net gözükmüyor ama ekranın ortaından dikey çizgiler geçiyor iade edicem WOLED'e bulaşmadan takip edicem haberleri QD alırım herhalde

Özellikle bu solda 1 çizgi var aşırı belirgin
Bana gelse bende eminin iade ederdim, çünkü her siteyi karanlık temada takip ediyorum, özellikle film ve dizi izlerken büyük zevk kaçırır bu durum, şansızlık olmuş, sağlık olsun

Bana gelse bende eminin iade ederdim, çünkü her siteyi karanlık temada takip ediyorum, özellikle film ve dizi izlerken büyük zevk kaçırır bu durum, şansızlık olmuş, sağlık olsun
Ben biraz da hassasiyetliyim bu konularda ve az para değil sonuçta. İnşallah BenQ beklentimin üstünde çıkar da idare eder beni belirli bir süre. @Tayfunns hocamın da tavsiyeleriyle 4K 27" QD-OLED düşerse almak istiyorum veya 2K 240. Kısmet...

Ben biraz da hassasiyetliyim bu konularda ve az para değil sonuçta. İnşallah BenQ beklentimin üstünde çıkar da idare eder beni belirli bir süre. @Tayfunns hocamın da tavsiyeleriyle 4K 27" QD-OLED düşerse almak istiyorum veya 2K 240. Kısmet...
H27E6 da almıştınız sanırım siz, o monitör de bir sorun olmuştu diye hatırlıyorum, monitör cidden sıkıntılı iş onu anladım, bu hayatta almaktan korktuğum 2 şey var, birisi monitör diğeri oyuncu koltuğu, alternatif çok, ama sorun çıkma olasılığı çok, çıkmasa dâhi en ufak bir problem sayılmayacak şeyleri kafaya takan birisiyseniz o ürün zevk değil, dert oluyor. Umarım benq sizi tatmin eder

H27E6 da almıştınız sanırım siz, o monitör de bir sorun olmuştu diye hatırlıyorum, monitör cidden sıkıntılı iş onu anladım, bu hayatta almaktan korktuğum 2 şey var, birisi monitör diğeri oyuncu koltuğu, alternatif çok, ama sorun çıkma olasılığı çok, çıkmasa dâhi en ufak bir problem sayılmayacak şeyleri kafaya takan birisiyseniz o ürün zevk değil, dert oluyor. Umarım benq sizi tatmin eder
Aslında benim de bugüne kadar en az değiştiğim şey monitör olmuştu, bu sene 5800X3D 3070 sistemimi birikimlerimle 9800X3D 9070 XT'ye yükselttim. Haliyle uzun vadeli bir şey almak istiyorum. Aslında problem sayılmayacak şeyleri kafaya takma huyum var ne yalan söyliyeyim. H27E6 modelinin konusunda atmıştım fotoğraflarını o monitörün direk karşısında otururken bile köşeler puslu gözüküyordu. Yandan da bulutlu :D. Şuan 3000 TL'ye aldığım Fazeonda bile öyle bir sorun yok.

1771284327462.webp

Gigabyte WOLED
1000167201.webp

Aslında benim de bugüne kadar en az değiştiğim şey monitör olmuştu, bu sene 5800X3D 3070 sistemimi birikimlerimle 9800X3D 9070 XT'ye yükselttim. Haliyle uzun vadeli bir şey almak istiyorum. Aslında problem sayılmayacak şeyleri kafaya takma huyum var ne yalan söyliyeyim. H27E6 modelinin konusunda atmıştım fotoğraflarını o monitörün direk karşısında otururken bile köşeler puslu gözüküyordu. Yandan da bulutlu :D. Şuan 3000 TL'ye aldığım Fazeonda bile öyle bir sorun yok.

Alıntıyı görüntüle

Gigabyte WOLED
Alıntıyı görüntüle
Ktc size denk gelmiş hocam, değişimle düzelirdi aslında

Ktc size denk gelmiş hocam, değişimle düzelirdi aslında
Hocam dürüst olmak gerekirse zaten takıntılı olduğumu biliyorum, uğraşmak istemedim aynı modelle tekrar tekrar. Kusursuz OLED olmadığı gibi kusursuz IPS'de yok zaten. BenQ içime sinerse ucuza aldığım FAZEON 165 Hz'yi de satıp OLED haberlerini takip edicem. Call of Duty, CS2, Deadlock, PUBG gibi oyunlarda çok süre geçirdiğim ve forumda da okuma yaptığım için gerekirse biraz daha çıkıp Tayfun hocamın önerdiği gibi 27" 4K alıcam. Samsung önceki yılki gibi 17-18K'ya satarsa OLED onu alıp köküne kadar kullanabilirim :D

Geri