Arkadaşım da bende sipariş verdik 5 dk sonra iptal etmişYoo duruyor hâlâ
Arkadaşım da bende sipariş verdik 5 dk sonra iptal etmişYoo duruyor hâlâ
Soru basit o televizyon bu fiyata gelse senin kullanmaya vicdanın el verir mi ?Adamlar fiyat hatası olmasa muhtemelen 11k'lık televizyonu 15k'ya satmaya çalışacaklardı, millet de gelip duyar kasıyor.
15k'ya satmaya çalıştığı için bal gibi de verir. Normalde bu tarz fiyat hatalarında sadece büyük şirketlerden sipariş veriyorum, küçük satıcılardan vermiyorum. Dün akşam da sipariş vermedim önce, sonra baktım fiyat hatası varsa bu televizyonu normalde 15k'ya satmaya çalışacaklardı verdim siparişi.Soru basit o televizyon bu fiyata gelse senin kullanmaya vicdanın el verir mi ?
Mal olma ihtimalin üzerine dikkat ederek konuşuyordum ama sen kesin MALSIN ucube git kendine bir hayat edinhadi thhye koş iptal olmuş seninki belki 3-5 kar edersin![]()
11439 yazmayacağından nasıl bu kadar eminsin reis?15k'ya satmaya çalıştığı için bal gibi de verir. Normalde bu tarz fiyat hatalarında sadece büyük şirketlerden sipariş veriyorum, küçük satıcılardan vermiyorum. Dün akşam da sipariş vermedim önce, sonra baktım fiyat hatası varsa bu televizyonu normalde 15k'ya satmaya çalışacaklardı verdim siparişi.
Açık hatadan dolayı bi sonuç çıkmaz ki mahkeme satıcıyı haklı bulmaz mı?Ürünün piyası fiyatı belli zatenGönderilmeyeceği kesin thh ile uğraşacaklara helal olsun.
Yazmanın amacı neWp den yazdım satıcıya verdiği cevap bu.
Alıntıyı görüntüle
exper bakıyor 10 liralık ürün 8e düsmüsse alıcıyı haklı buluyor ama 10 liralık ürün 2 liraya düsmüsse alıcıyı koruyor genelde böyleAçık hatadan dolayı bi sonuç çıkmaz ki mahkeme satıcıyı haklı bulmaz mı?Ürünün piyası fiyatı belli zaten