- Reaksiyon skoru
- 3,139
ironi kardeşim benim ironi10 tane aldıysan bizimkilerle beraber iptal edilir inşallah
ironi kardeşim benim ironi10 tane aldıysan bizimkilerle beraber iptal edilir inşallah
şanslı olacaksın ve forumda sık takılacaksınBu tarz uygun fiyatlı ürünleri nasıl hemen bulabiliriz?
Sataya yapılıyordu. Bunlara yapılmıyordutaksit yapılıyor muydu?
3 vade farksız, 9 taksit yapılıyor.taksit yapılıyor muydu?
Bu diskin 256'lık olanı yok ama 500'lük olanı varmış, bakalım ulaştığında göreceğiz.Umarım 1tb yerine 256gb göndermezler
1 tb sata ssd girince (apacer) apacer ürünlerine baktım incehesapta öyle buldum bir indirim olunca aynı gruptaki diğer ürünlere de bakıyorumBu tarz uygun fiyatlı ürünleri nasıl hemen bulabiliriz?
Forumdakiler siparişler kargolanmis görünüyor. İptal olur mu bende 512gb ssden 2 tane aldım kargolandi yazıyor ama güvenemedim1 tb sata ssd girince (apacer) apacer ürünlerine baktım incehesapta öyle buldum bir indirim olunca aynı gruptaki diğer ürünlere de bakıyorum
Aynı şekilde bir ürün telefon aldım geçenlerde amazondan kargoda 5. gününde iptal ettiler.Forumdakiler siparişler kargolanmis görünüyor. İptal olur mu bende 512gb ssden 2 tane aldım kargolandi yazıyor ama güvenemedim