Çok bozmaz hocam diyetini bilmediğim için net bir şey diyemem ama içeriğine sitesinden bakabilirsin.aromalıları çok mu diyet bozar acaba çikolatalı hindistan cevizli vs. yediğime içtiğime dikkat ediyorum.
Çok bozmaz hocam diyetini bilmediğim için net bir şey diyemem ama içeriğine sitesinden bakabilirsin.aromalıları çok mu diyet bozar acaba çikolatalı hindistan cevizli vs. yediğime içtiğime dikkat ediyorum.
yanii hard bi diyet değil de ekmek falan tüketmiyorum protein tozlu pancake falan yapınca üstüne sürerim diye alıcam güzel bi öğün olur da sade yavan gelicek sıkılcam 4kg boşa gitmesin.Çok bozmaz hocam diyetini bilmediğim için net bir şey diyemem ama içeriğine sitesinden bakabilirsin.
Alabilirsin o zaman içerikleri gayet sağlıklı. Dediğin şekilde de tüketmek zevkli olur.yanii hard bi diyet değil de ekmek falan tüketmiyorum protein tozlu pancake falan yapınca üstüne sürerim diye alıcam güzel bi öğün olur da sade yavan gelicek sıkılcam 4kg boşa gitmesin.
aldım valla sağolasın ama kodu yazmayı unuttum 80tl boşa gitti canımız sağolsunAlabilirsin o zaman içerikleri gayet sağlıklı. Dediğin şekilde de tüketmek zevkli olur.
TeşekkürlerBen 11 şubatta aldım, üretim tarihi 10 şubat ürünler geldi ve 10 ağustos yazıyor skt olarak. 4 ay değil 6 ay hocam. Ayrıca gerçekten çok lezzetliymiş teşekkürler konu sahibine
Teşekkürler ben daha önce denemiştim. İki firma vardı aldığım ikisi de iyiydi.Afiyet olsun. Şu an bildiğim kadarıyla en f/p firma bu sanırım.siparişe istinaden taze cekim yapıyorlar. aflatoksin testleri de düzenli. tadı zaten buram buram fıstık geliyor.ufakta olsa foruma %10 iskontosu da var
Bana ptt ile geldiğinde aramıştım,sagolsun hepsijet ile gönderdi sonra hep. Istersen bundan sonra alırsan söyle yardımcı olur diye düşünüyorumTeşekkürler ben daha önce denemiştim. İki firma vardı aldığım ikisi de iyiydi.
Bu arada bana da PTT ile geliyor. Sağlam geldiği sürece sorun yok benim için ama bilgi olsun diye yazayım dedim. Belli ki değişkenlik gösteriyor.
Öyle deme, her türlü gidiyor4 kilo fıstık ezmesi ile ne yapacağim bilmiyorum ama aldım
spordan sonra napıyon 1 kaşık mı atıyon pankek falan mıÖyle deme, her türlü gidiyorspor yapıyorsan spordan sonra, her kahvaltıda illa ki olmazsa olmazımız oldu
Direkt 1 kaşık atıyorum kendime geleyim diyespordan sonra napıyon 1 kaşık mı atıyon pankek falan mı