🔥İndirim Osmaniye Yer Fıstığı Ezmesi - 4 Kg 720 TL (Kodla beraber)

Çok bozmaz hocam diyetini bilmediğim için net bir şey diyemem ama içeriğine sitesinden bakabilirsin.
yanii hard bi diyet değil de ekmek falan tüketmiyorum protein tozlu pancake falan yapınca üstüne sürerim diye alıcam güzel bi öğün olur da sade yavan gelicek sıkılcam 4kg boşa gitmesin.

yanii hard bi diyet değil de ekmek falan tüketmiyorum protein tozlu pancake falan yapınca üstüne sürerim diye alıcam güzel bi öğün olur da sade yavan gelicek sıkılcam 4kg boşa gitmesin.
Alabilirsin o zaman içerikleri gayet sağlıklı. Dediğin şekilde de tüketmek zevkli olur.

Alabilirsin o zaman içerikleri gayet sağlıklı. Dediğin şekilde de tüketmek zevkli olur.
aldım valla sağolasın ama kodu yazmayı unuttum 80tl boşa gitti canımız sağolsun

6 ayda 4 kilo bitiricez diye düz duvara tırmanmayız umarım. Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim sipariş verdim şimdi.

Afiyet olsun. Şu an bildiğim kadarıyla en f/p firma bu sanırım.siparişe istinaden taze cekim yapıyorlar. aflatoksin testleri de düzenli. tadı zaten buram buram fıstık geliyor.ufakta olsa foruma %10 iskontosu da var
Teşekkürler ben daha önce denemiştim. İki firma vardı aldığım ikisi de iyiydi.

Bu arada bana da PTT ile geliyor. Sağlam geldiği sürece sorun yok benim için ama bilgi olsun diye yazayım dedim. Belli ki değişkenlik gösteriyor.

Teşekkürler ben daha önce denemiştim. İki firma vardı aldığım ikisi de iyiydi.

Bu arada bana da PTT ile geliyor. Sağlam geldiği sürece sorun yok benim için ama bilgi olsun diye yazayım dedim. Belli ki değişkenlik gösteriyor.
Bana ptt ile geldiğinde aramıştım,sagolsun hepsijet ile gönderdi sonra hep. Istersen bundan sonra alırsan söyle yardımcı olur diye düşünüyorum

4 kilo fıstık ezmesi ile ne yapacağim bilmiyorum ama aldım

4 kilo fıstık ezmesi ile ne yapacağim bilmiyorum ama aldım
Öyle deme, her türlü gidiyor 😀 spor yapıyorsan spordan sonra, her kahvaltıda illa ki olmazsa olmazımız oldu

bu gün safranbolu da en çok böyle ürün satan bir yere fiyat sordum , yüzde 60 yer fıstıklı ürün 800 gramına 700 lira istiyorlar :/

Geri