❌İndirim Bitti! 3169 LİRA .Patriot P400 V4 1TB M2 SSD 6000mbs/5000mbs 3

Kargoya verildi gözüküyor bütün herkeste ancak anladığım kadarıyla sipariş geçildiği gibi sistem otomatik kargo için takip numarası ve belge oluşturmuş. Yüksek ihtimalle iptaller birkaç saate yansıyacak, tabii istediğimiz iptal değil ama acı gerçek gibi görünüyor.
 
Ben almadım ama merakla takip ediyorum, gönderecekler mi acaba, her mesaj geldiğinde dizimin yeni bölümü yayınlanmış gibi okuyorum
 
Benimde kargoya verilmiş olarak gözüküyor ama iptal yiyeceğine eminim
 
Kargoya verildi benimki
Kargo bilgisi girmişler ama gerçek mi emin değilim. Kolay gelsin görünüyor :)
Amazon'un kargo sistemi fakedir. Amazon'da "kargoya verildi" yazması ürünün yola çıktığı anlamına gelmez. Kargo numara rezervesi ve atama yapılıyor sadece. İlgili kargo firmasından no'yu sorgulayın boş çıkacaktır. Çok yaşadım, örnek. İptal olacaksa sonradan iptal ediyorlar yine.

1771335330570.webp
 
Amazon'un kargo sistemi fakedir. Amazon'da "kargoya verildi" yazması ürünün yola çıktığı anlamına gelmez. Kargo numara rezervesi ve atama yapılıyor sadece. İlgili kargo firmasından no'yu sorgulayın boş çıkacaktır. Çok yaşadım, örnek. İptal olacaksa sonradan iptal ediyorlar yine.

Alıntıyı görüntüle

Kolay Gelsin'e sorduğumda belgeler oluşturulmuş ancak teslim etmediler henüz dediler. Ortada kargo var ama otomasyon sistemin oluşturduğu bir kargo belgesi sadece, kargoya teslim edilmeden iptal edeceklerini düşünüyorum. Burada 3000-3500'e sattıkları Apacer SSD'yi kendi sitelerinde 10000'e satıyorlar çünkü, mümkün değil gerçek gibi durmuyor.
 
İlk iptaller geliyor muhtemelen. Bendeki 512 Sata SSD iptal edildi.
 
Entegrasyon hatası diyip geçiyorlar.

99 bin'e 5080 laptop aldık o da aynı idi. İyiki öğrenmişler bi "entegrasyon hatası" bahanesini.
o iyiymiş benim 9060 xt iptal oldu 16 ya aldık adamlar başka müşteriden geri bildirim geldi sizin üründe hasarlı gelmesin diye iptal edildi dediler bahaneye bak :D
 
Bunu bilerek mi yapıyorlar acaba ? Karları ne bu işten ?
 
Geri
Top