❌İndirim Bitti! Next YE-43020GG4 43 TELEVİZYON 1.439 TL

İptal yok hala "Sipariş Durumu Hazırlık Aşamasında" diyor.

Ben gece aldıktan 15-20dk sonra kendim iptal etmiştim ama bu hala bekleyen provizyon olarak görünüyor. Hepsiburada da falan iptal edince direkt karttan siliniyordu burda ne zaman iptal oluyor bilen var mı?

Satıcıya yazdım. Programın hatasından dolayı yanlış fiyat girilmiş. Birçok sipariş iptal edildi dedi. İptal edilmeyenler de edilecekmiş. Boşuna beklemeyeyin iptal edin siz de.

iptal gelmiş
1771338273476.webp

Ben gece aldıktan 15-20dk sonra kendim iptal etmiştim ama bu hala bekleyen provizyon olarak görünüyor. Hepsiburada da falan iptal edince direkt karttan siliniyordu burda ne zaman iptal oluyor bilen var mı?
2 4 gün içinde bankaya iletiyorlar bankada sana 2 ile 7 gün içinde tutarı yatırıyor

Bunun parası provizyon olarak bile henüz yansımamış.

1771417880325.webp

Öncelikle verdiğin örnek abartılı bir örnek , yurt dışında 1 lira ise bizim ülkemizde 2 ya da 2 buçuk liradır o da maksimum olacak şekilde. Birde yurt dışı satıcıların masraflarıyla bizim ülkemizde ki satıcıların masrafları bir değil . Birde kazıklasa bile , zaten beni kazıklayanı ben de kazıklayabilirim düşüncesi yanlış bence. Satıcı olması gerekenden çok daha yüksek fiyattan satıyorsa alınmaz tepki koyulur bu kadar . Benim düşüncem bu şekilde
misal realme gt 7 pro bizim ülkeye geldiğinde dolar 33.98 di ve 60 bin tl ( LANSMAN ' A ÖZEL ) den satışa sunuldu , avrupa ve orta doğu fiyatı 510 dolardan lansman a özel 479 dolara düşmüştü , kolay bir hesap 479 x 34 = 16.286 tl , oran yapalım 60.000 tl ÷ 16.286 = 3,6841.... , ve bu resmen çoğu teknolojik alette mevcuttur . 2. olarak bu cihazlar ülkede üretilmiyor bir çoğu yol masrafı dahil koy resmen 4 katı edemez , düşüncen yanlış demiyorum ama senin düşüncenle düşünürsek o zaman herkes bizi kazıklar , cihaz almayız tepki olur diyemezsin çünkü herkes ' e sözün geçmez çoğunluk olmazsa adamlar seni takmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,045
Üyeler
189,963
Son üye
emretrtl
Geri